DİLBER'DEN BAŞKAN ŞAHİN'E ZİYARET

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından Sinop’ta açılan “C Antrenör Kursu” için gelen Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkanı İsmail Dilber, Bafra Belediye Başkanı Zih

DİLBER'DEN BAŞKAN ŞAHİN'E ZİYARET
29 Mart 2016 - 23:41
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) tarafından Sinop’ta açılan “C Antrenör Kursu” için gelen Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkanı İsmail Dilber, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti.
Ziyarete Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkanı İsmail Dilber’in yanı sıra Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Bayrak ve üyeleri de katıldı.

[gallery ids="47495,47494"]
BURADAN SONRAKİ ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK
Hem kursta incelemeler yapıp hem de Samsun genelinde ziyaretlerde bulunduğunu belirten Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkanı İsmail Dilber, “Bizim kendi faaliyetlerimiz bir yandan sürerken bir taraftan da ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu anlamda ilk ziyaretimizi Bafra Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin’i ziyaret ettik. Buradan sonraki ziyaretlerimiz sürecek. Samsun ve Sinop genelinde ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Başkan Şahin’e ilgi ve alakası nedeni ile müteşekkirim. Spora ve sporcuya yaptığı katkıları biliyoruz ve tebrik ediyoruz. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
ÇETİNKAYA KÖPRÜSÜ KABARTMALI PLAKET HEDİYE ETTİ
Ziyaretin kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini dile getiren Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD)Genel Başkanı Dilber’e ve heyetine Bafra’ya has damak tatlarından nokul, lokum ve Bafra Pidesi ikram etti. Başkan Şahin daha sonra TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber’e ve Samsun TÜFAD Başkanı Hakkı Bayrak’a Çetinkaya Köprüsü kabartmalı plaket hediye etti. TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber ve Samsun TÜFAD Başkanı Bayrak’ın da Dernek kuruluşlarının 25. yılı anısına Başkan Şahin’e hediyeleri oldu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum