DR. KUNDAK'TAN KÖMÜR DAĞITIMINA TEPKİ!

  Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Dr

DR. KUNDAK'TAN KÖMÜR DAĞITIMINA TEPKİ!
01 Haziran 2018 - 15:32

 


Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Dr. Mehmet Kundak 24 Haziran seçimlerine az bir süre kala Salıpazarı Kaymakamlığı bahçesinde vatandaşa dağıtılmak üzere hazırlanan kömürlere tepki gösterdi.


İl Başkanı Dr. Kundak ''Bizler bu filmi daha önce çok kez gördük.  AKP iktidarı döneminde insanlarımız bilerek yoksullaştırıldı. Yoksulluğun çoğalmasını istiyorlar. İnsanlarımızı muhtaç hale getirip, seçim öncesi dağıttıkları kömür, yiyecek gibi şeylerle yurttaşlarımızın oylarını almaya çalışıyorlar. Salıpazarı'nda da yazın ortasında kömür dağıtılması bunun en somut örneğidir. Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi AKP yine seçim rüşveti vermektedir. Ancak bir şeyi unutuyorlar halkımız artık herşeyin farkında ve bu seçimde AKP'ye tamam, yeter diyecekler.


CHP olarak yoksulluğu yok etmeye talibiz. Geliri az olan aileler için aile sigortasını savunduk. Aldıkları yardımlar vatandaşlarımıza helaldir; Ancak devlet vatandaşın geçimini sağlamak zorundadır. Bunu seçim rüşveti olarak değil aile sigortası gibi bir hak olarak vatandaşımıza vermelidir” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum