Dr. Şafak Sümbül Adaymısın?

Trabzon Kamu hastaneleri birliği Genel Sekreter vekili ve idari işler daire başkanı Dr

 Dr. Şafak Sümbül Adaymısın?
13 Mart 2015 - 20:38
Trabzon Kamu hastaneleri birliği Genel Sekreter vekili ve idari işler daire başkanı Dr. Şafak Sümbül Ak Parti’den seçim çalışmalarına başladı!...

Dr. Sümbül, Ak Parti milletvekili aday adayı Prof. Dr. Nihat Tosun ile birlikte mesai saatleri içerisinde Fatih mahallesinde Ak Parti seçim bürosunda siyaset yapıyor!

Devletin bürokratı işini gücünü bırakmış siyaset yapması ne kadar etik ve ahlaki!

Dr. Şafak Sümbül’ün bu tavrına vatandaşlardan büyük tepki geldi. Sağlık sorunları ile ilgilenmesi gerekirken sırf yağcılık olsun diye yapmıyordur herhalde. Hastanelerde birçok sorun varken senin ne işin var seçim bürolarında. Devlet seni kamu Hastaneleri birliği sekreterliğine boşuna mı getirdi! Sen önce aslı vazifen olan işini doğru dürüst yapsana. Hastaneleri gezsin görsün. Seçim bürolarını değil hastaneleri gezsin diye eleştirdiler.

Vatandaşlar bu tür bürokratların nasıl bu kadar vurdumduymaz olurlar!  Pes doğrusu… Bunları bu göreve getirenlere sormak lazım? Böyle sorumsuz kişileri nasıl bu görevlere getiriler! Sen millete hizmet edeceksin Dr. Sümbül! Senin işin siyaset değil! Siyaset yapacaksan görevinden istifa edeceksin! İstifa edip siyaset yapan bürokratlar neden istifa ettiler? Senin gibi yapamazlar mıydı? Bu ülkende kanunlar var… Herkesin bunlara uymak gibi bir görevi var.

Sayın vali bu sorumsuz bürokrat hakkında herhalde bir şeyler yapar? Sayın vali Abdul Celil Öz bu konuya duyarsız kalmayacaktır.

Şokhaber.net

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum