DUALARLA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI...

Dr

DUALARLA ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI...
10 Şubat 2015 - 17:40
Dr. Fatih Dölek 10 Şubat Salı günü istifa ederek AK Partiden Millet Vekilliği Aday Adayı oldu. Dr. Fatih Dölek görev yaptığı Duroğlu Sağlık Ocağından vatandaşların sevinç gözyaşları eşlinde uğurlandı. Doktor Fatih Dölek’i bin kişinin üzerinde katılımla adeta gövde gösterisi yaptı.

Dr. Fatih Dölek Duroğlun’da bir düğün salonunda vatandaşlarla bir araya geldi ve helallik istedi. Yapacaklarının daha bitmediğini Türkiye’de engelsiz kimsenin kalmaması için yoluna devam edeceğini bunun için Dr.luk görevinden ayrıldığını belirtti. Törene katılan Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan, bir plaket vererek Dr. Fatih Dölek den çok şey beklediklerini ve onun yanında olduklarını belirtti.

Dr. Fatih Dölek konuşmasında “  Sanmayın ki bugün sizlere veda ediyorum, aksine sizlere yeni bir hizmet furyasına başlayacağım. Bu nasıl mı olacak sizlerin duaları ile, destekleriniz ile olacak. Unutmayın ki Duroğlu’lu olmak ve Duroğlu’na hizmet etmek bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalığı ve mutluluğu yaşadığım için Rabbime şükürler olsun. Giresun da bazı çevreler diyorlar ki senin burada ne ana ne baban var sen bu memleketten milletvekili adayı olma, ama bilmiyorlar ki benim 1000 tane anam, babam ve kardeşim var. Benim arkamda Duroğlu olduğunu,  Giresun olduğunu ve 30.000 bin engelli kardeşimin olduğunu ve bana tam destek verdiklerini unutuyorlar.

Esasında sizlere hizmet etmekten hiç bıkmadın ve ilk geldiğim günkü gibi heyecanımı hiç azaltmadın, ama kendimde bir engelli olduğum için Giresun’un ve ülkemin tüm engellerine hizmet etmek için sizlere doktor olarak veda ediyorum.  Ama unutmayın sizlere hizmetim sadece doktor olarak bitecek, hizmetimin şekli meclise girerek daha da güzelleşecek. Allahüteala bana vekilliği nasip ederse Duroğlu’nu ihya edeceğim. Her zamanki gibi sizlere 24 saat emrinizde olacağım” dedi.

Dr. Fatih Dölek konuşmasının sonunda dualar eşliğinde vatandaşlarla ayrı ayrı vedalaştı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum