DUMANSIZ TURNUVANIN ŞAMPİYONU ÇARŞAMBA...

Samsun Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü' nün ortaklaşa organize ettiği Dumansız Voleybol Turnuvası, Canik Atatürk Spor Salonunda sona erdi

DUMANSIZ TURNUVANIN ŞAMPİYONU ÇARŞAMBA...
15 Mart 2016 - 11:00
Samsun Valiliği ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü' nün ortaklaşa organize ettiği Dumansız Voleybol Turnuvası, Canik Atatürk Spor Salonunda sona erdi.

[gallery ids="46399,46398,46400"]


TURNUVAYA BÜYÜK KATILIM

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 9 Şubat 2016 tarihinde başlayan sigara bırakılmasının teşvik edilmesi, çalışanların sigara içmediği iş yerlerinin özendirilmesi ve mevcut farkındalığın artırılması amacı ile kamu kurum, kuruluş ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımıyla gerçekleşen Voleybol Turnuvası final karşılaşmalarının ardından sona erdi.
NEFESLERİ KESEN MÜCADELE

Final karşılaşması öncesinde karşı karşıya gelen Samsun Valiliği ve 100.Yıl İlkokulu maçının sonucunda kazanan 3-1' lik skorla Samsun Valiliği oldu. Finalde, Türk Telekom ile Çarşamba Devlet Hastanesi kıyasıya mücadele verdiği galibi ve turnuvanın şampiyonu, Türk Telekom' u 3-1 mağlup eden Çarşamba Devlet hastanesi oldu.
MADALYA VE KUPALARI VERİLDI

Turnuva finalinde dereceye giren takımlara madalya ve kupalarını Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına İl Müdür Vekili İsmail Tekin ve Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş ve Canik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Abanoz verdiler.
Köksal  ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum