DÜNYA ALPAGU ŞAMPİYONASI CANİK'TE

Canik Belediyesi’nin destekleriyle Dünya Alpagu Şampiyonası 25-26 Ağustos tarihlerinde Canik Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’nde yapılacak

DÜNYA ALPAGU ŞAMPİYONASI CANİK'TE
19 Ağustos 2017 - 04:20
Canik Belediyesi’nin destekleriyle Dünya Alpagu Şampiyonası 25-26 Ağustos tarihlerinde Canik Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’nde yapılacak.
16 ÜLKEDEN 300 SPORCU KATILACAK
25, 26 Ağustos tarihlerinde Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezinde gerçekleşecek Dünya Alpagu Şampiyonasına 16 ülkeden 200’ü yabancı, 100’ü türk olmak üzere toplam 300 sporcu katılacak.
FEDERASYONDAN CANİK’E TEŞEKKÜR
Verdiği desteklerden dolayı Canik Belediye Başkanı Osman Genç’e teşekkür eden Alpagu Kültür ve Sporları Federasyonu Başkanı Osman Yücel,” 2016 yılında yine Canik Belediyesi’nin destekleriyle Alpagu Kültür ve Sporları Federasyonumuzun milli takım seçmelerini 17-18 Aralık’ta Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezinde gerçekleştirmiştik. Bu yıl ise şampiyonayı Canik’te gerçekleştireceğiz. Tarihi Türk spor oyunlarımıza verdiği destekten dolayı Canik Belediye Başkanımız Osman Genç beye teşekkür ediyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum