Dünyanın hiçbir yerinde demokrasi mücadelesini veren böyle bir ülke olmamıştır...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurul çalışmaları için Ankara'da bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, demokrasi nöbetini Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde tuttu

Dünyanın hiçbir yerinde demokrasi mücadelesini veren böyle bir ülke olmamıştır...
04 Ağustos 2016 - 00:54
7- Boş kalıp haberTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurul çalışmaları için Ankara'da bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, demokrasi nöbetini Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde tuttu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu üyesi ve AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 15 Temmuz darbe girişimini protesto etmek için Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi  önünde toplanan vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tuttu.
Burada bulunan vatandaşlarla selamlaşıp, sohbet eden Milletvekili Köktaş, "Meclis Genel Kurul çalışmalarımız için bugün Ankara'dayız. Buradan Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan hemşehrilerimi selamlıyorum.
1Dünyanın hiçbir yerinde demokrasi mücadelesini bu kadar şanlı veren başka bir ülke olmamıştır. 15 Temmuz gecesi televizyon kanallarına cep telefonuyla bağlanarak aziz milletimizi meydanlara, havalimanlarına davet eden Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız sayın Binali Yıldırım tarafından yapılan çağrılara uyan halkımız canını ortaya koyarak ülkesi ve geleceği adına akın akın meydanlara, sokaklara, havalimanlarına, köprülere yürüdü. Kahraman Türk Milleti cesur ve yürekli bir şekilde hain FETÖ'cülere karşı demokrasi mücadelesini en güzel şekilde verdi.
15 Temmuz bir demokrasi zaferidir, herhangi bir kesimin zaferi değildir, tüm milletin, hepimizin zaferidir.
Son olarak; demokrasi nöbetimizi hafta sonu pazar günü İstanbul Yenikapı'da yapılacak olan ’Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ ile  taçlandırarak birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek yine dünyaya en güzel mesajımızı vereceğiz" diye konuştu.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum