DÜYANIN KALBİ SAMSUN'DA ATACAK!

Samsun Judo Grand Prix öncesi Anemon Hotelde gerçekleşen basın toplantısına Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Türkiye Judo Federasyonu Başkan Fatih Uysal ve  IJF Spor Direktörü

DÜYANIN KALBİ SAMSUN'DA ATACAK!
31 Mart 2016 - 20:40
Samsun Judo Grand Prix öncesi Anemon Hotelde gerçekleşen basın toplantısına Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Türkiye Judo Federasyonu Başkan Fatih Uysal ve  IJF Spor Direktörü Daniel Lascau katıldı. 
RİBO OLMA KATILMA HAKKINI ELDE EDERİZ

Bu sene 4 üncüsünü Samsun’da yapıldığını hatırlatan Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Grand Prix umut ediyoruz çok iyi geçer. Bütün ülkelerin sporcularına, antrenörlerine, hakemlere başarılar diliyorum. Gelecek senelerde de sizi Samsun’da görmeyi umut ediyoruz. Öncesinde bu Grand Prixin sorunsuz bir şekilde tamamlayacağımızı umut ediyorum? dedi. Sonsuz teşekkürler. 4. Senedir buradayız. İnanılmaz güzel bir ev sahipliği getirisi bizim açımızdan çok önemli. Grand Prix’ler içinde en üst seviyede en üst kalitede. Salon  ortamı çok güzel. Şehir tümden süslenmiş durumda. Bu şehrin bu işe verdiği önemi gösterir. Şahsım ve fed adına kutluyorum herkesi. Özellikle Rio için çok önemli puan müsabakası. Burada sporcularımızın adlığı dereceler olimpiyat hanelerine işliyor. Olma gitme yolunda çok büyük katkı sağlayacak. Ümit ediyoruz tek ekip ve sporcularımız bu şansı iyi değerlendirdi. Çok büyük yatırım yapılıyor judoya bakanlık müdürlük. Biz de mutlaka madalya almak istiyoruz. Umuyoruz ki iyi puanlar ve madalyalar alarak ribo olma katılma hakkını elde ederiz. Sporcu idareci olarak çok büyük katılım var yaklaşık bin kişi. 3 gün boyunda şehir de hareketlilik olacak. Umuyoruz ki Samsun böyle büyük org ev sahipliğine devam eder. Bu mükemmel ortamı bize sağlayan herkese ve Özellikle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt’a teşekkür ediyorum ”şeklinde konuştu.
TOKYO 2020 İÇİN TJF ÇALIŞMAYA BAŞLAMIŞTIR
TJF ve Samsun il müdürlüğü göstermiş olduğu çalışmalar sayesinde her yıl daha güzel bir org ev sahipliğinin yapıldığını dile getiren IJF Spor Direktörü Daniel Lascau,” Şu anda tr de 70 ülkeden 500 e yakın sporcu bura yarışacak ve bu da bu organizasyonun ne kadar kaliteli olduğunu gösteriyor. IJF in en iyi partnerlerinden biri TJF ve TJF başkanıdır. Tr de her sıklette 4 sporcu yer alıyor. Şu anda büyük enerjimizi sarfettiğimiz projelerden biri tokyo 2020 dir. Burada sporcular Rio için puan toplayacak. Rio’da da madalya almayı planlıyoruz. Tokyo 2020 için TJF çalışmaya başlamıştır. TJF, TMOK ve Spor il müdürlüklerine teşekkür etmek ve tebrik etmek istiyorum. Türk sporcular bir önceki Grand Prix de 1 altın ve 1 bronz aldılar umuyoruz ki bu başarılar Rio da ve sonrasında Tokyo’da da devam eder. Türk ve dünya judosuna katkı sağlayacak her organizasyon başarıya ulaşır umuyorum” diye konuş tu.
SAYIN BAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Yine spor kenti Samsunda çok güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını ifade eden Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt,” IJF ve TJF ye teşekkür ediyoruz. Bu Organizasyonları Samsun’da yapılmasına katkı veren. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay  Kılıç’a Böyle büyük bir  Organizasyonu Samsun’da 4’ üncüsü yapmak çok güzel bir duygu. Bunun için büyük bir çaba içerisindeyiz. TJF Başkanını takdir ediyoruz Ülkemiz ve Samsun şehri adına başarıyla tamamlamak istiyoruz. Biz ekibimizle b unun için elimizden geleni yapıyoruz. IJF katkılarından ve bize bakış açılarından dolayı teşekkür ediyorum. Turnuvada yarışacak sporculara başarılar diliyorum ”dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum