30 YILLIK DOSTUNA SON GÖREV

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Salıpazarı İlçesinde 3 dönem belediye başkanlığı yapan ve kendisinin de çok sevdiği dostu ve arkadaşı Hasan Düzenli’nin cenazesine katılarak onu s

30 YILLIK DOSTUNA SON GÖREV
22 Şubat 2016 - 18:46
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Salıpazarı İlçesinde 3 dönem belediye başkanlığı yapan ve kendisinin de çok sevdiği dostu ve arkadaşı Hasan Düzenli’nin cenazesine katılarak onu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

[gallery ids="44792,44791,44790"]

Cenaze namazı öncesi Merhum Düzenli ile ilgili duygularını ifade eden Başkan Yılmaz, “Salıpazarı’nda bugün, çok değerli arkadaşımız, Salıpazarı’na bunca yıl emek vermiş, hizmet etmiş Hasan Düzenli Bey’in cenazesi başında olmak yüreğimizi burkan, içimizi acıtan olaylardan birisi. Bütün Salıpazarlı hemşerilerimize ve başta tabii Hasan Düzenli Bey’in evlatlarına ailesine başsağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.
HEP İYİLİKTEN, GÜZELLİKTEN, BİRLİKTEN YANAYDI
Merhum Hasan Düzenli’yi yaklaşık 30 yıldır tanıdığını dile getiren Başkan Yılmaz şu şekilde devam etti; “Ben hem önceki işim gereği Karayollarında iken hem de sonrasında Belediye Başkanlığım dönemimde bazı imkânlara sahip bir pozisyonda olduğum için, ne zaman beni görse her zaman ki inceliği ve nezaketi ile benden Salıpazarı ilçesi için bir şeyler isterdi. Biz de elimizden geliyorsa onun bu güzel niyetine layık olmaya çalışırdık. Onu tanıdığım süre içerisinde bir kez olsun herhangi bir insanın aleyhinde, bir insanın arkasından konuştuğuna hiç tanık olmadım. Hep iyilikten, güzellikten, birlikten yanaydı. Allah hepimize böyle insanların arkasından güzel şeyler söyleyeceği bir yaşam nasip etsin.”
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum