Eğitim Gelişimin Lokomotifidir

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Eğitim, geçmişimizi bugüne bağlayan bir köprü olmasının yanı sıra geleceğin temellerini atan bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimin lokomotifi konumundadır" dedi

Eğitim Gelişimin Lokomotifidir
18 Eylül 2016 - 15:14
2Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Eğitim, geçmişimizi bugüne bağlayan bir köprü olmasının yanı sıra geleceğin temellerini atan bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimin lokomotifi konumundadır" dedi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında "Tıpkı okula ilk adımını atan yavrularımız gibi heyecanlıyız" diyen Başkan Genç, "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en önemli varlıklarımız olduğunun bilinciyle hareket ediyoruz. Eğitim, geçmişimizi bugüne bağlayan bir köprü olmasının yanı sıra geleceğin temellerini atan bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimin lokomotifi konumundadır” dedi.
GELECEĞİMİZİ İNŞA EDİYORUZ
Bir ülkenin en büyük zenginlik kaynağının yetişmiş insan gücü olduğunu belirten Genç, "Kalkınmanın temel unsuru eğitim olduğu günümüzde kabul edilen bir gerçektir. Yaptığımız eğitim yatırımları ile belirli bir kaliteyi yakaladık. Okullarımızın fiziki yapılarını düzeltmek, yavrularımıza sağlıklı ortamlarda eğitim olanağı sunmak bizlerin asli görevi. Eğitim yatırımları ile geleceğimizi inşa ediyoruz. Biliyoruz ki ülkemizin geleceği gençlerimizin omuzlarında yükselecektir" açıklamasını yaptı.
YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI KUTLADI
Eğitimin hayat boyu devam eden bir süreç olduğunu ifade eden Başkan Genç, şunları söyledi: "Canik'te eğitim alt yapısı sorununu çözdük. Okul sayımızı 7'den 21'e çıkardık. Çocuklarımız artık fiziki şartları iyileştirilmiş, teknolojik eğitim yuvalarında geleceğe hazırlanıyor. Canik artık eğitimin tüm kademelerine sahip bir eğitim merkezi. Çocuklarımızdan isteğimiz, başarılı, bilgili, donanımlı bireyler olarak yetişmeleri. Bu vesileyle tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin yeni eğitim–öğretim yılını en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl dilerim."
şokhaber.net

 

 

---

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum