EĞİTİM PARKI'ndan PAYLAŞIM HAFTASI SERGİSİ

10 Haftanın Etkinlik Ürünleri Sergiye Sunuldu

EĞİTİM PARKI'ndan PAYLAŞIM HAFTASI SERGİSİ
25 Mayıs 2015 - 17:12
10 Haftanın Etkinlik Ürünleri Sergiye Sunuldu.

TEGV Samsun Eğitim Parkında etkinlik alan çocuklar, ilkbahar etkinlik dönemi başından Mayıs sonuna kadar devam eden süreçte yapmış oldukları tüm çalışmaları paylaşım haftası sergisinde veli ve öğretmenlerine sundular.
TEGV Gönüllülerinin desteği ile hayata geçen bu sergi, Şubat Mart Nisan ve Mayıs ayında gerçekleştirilen etkinliklerin toplamından meydana gelmektedir.
İyi Yaşam Benim Maceram ve Enerjini Keşfet, Okuyorum Oynuyorum,  Yurttaşız Katılımcıyız, Birlikte Öğren, Drama Atölyesi, Bilgi Benim İşim ve İngilizce etkinliği alan çocuklar gönüllü abla ve ağabeyleri ile birlikte tasarladıkları ürünleri TEGV Samsun Eğitim Parkının koridorlarında sergiye sundular. Sergiyi gezen öğretmenler ve veliler çocukları ile bir kez daha gurur duydular.

[gallery ids="28610,28611,28612,28613"]
TEGV Samsun Eğitim Parkı, etkinlik noktalarında etkinlik alan okul grupları, Kubilay, Kazım Orbay, Muzaffer Barışyurt, Kazım Özdemir, Şehit Selman Özay, İlyasköy TÜRKİŞ, Muzaffer Barışyurt okul yöneticilerine, öğretmenlerine, velilerine ve öğrencilerine teşekkürlerini ilettiler.
Yaz Dönemiz boyunca 15 Haziran 24 Temmuz tarihleri arasında etkinliklerine devam edeceklerini belirttiler.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum