Eğitimci Yazar Hülya Mutlu SAMGİAD'ın Konuğu Oldu!

Eğitimci Yazar Hülya Mutlu, Samsun Genç İş İnsanları Derneği'nin (SAMGİAD) konuğu olarak, genç iş insanları ve konuklara 'Pozitif iletişim ve stres yönetimi' konusunda seminer verdi.

Eğitimci Yazar Hülya Mutlu SAMGİAD'ın Konuğu Oldu!
04 Ekim 2024 - 21:07
SAMGİAD Yazar, Eğitmen ve Konuşmacı Hülya Mutlu'yu konuk etti. SAMGİAD Başkanı Aytekin demir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dernek çalışma ofisini ve Samsun'u gezen Hülya Mutlu gün sonunda SAMGİAD üyeleri ve davetlilerle bir araya geldi. Hülya Mutlu 'Pozitif iletişim ve stres yönetimi' başlığında seminer verdi.
Güçlü Bir Yapının Temelini Oluşturuyoruz
Anemon Otel'de gerçekleşen seminerin açılış konuşmasını SAMGİAD Başkanı Aytekin Demir, seminere katılan üyelere ve davetlilere teşekkür ederek, ''Derneğimiz iş dünyasının gelişimine katkı sağlamak, işbirliği ve dayanışmayı teşvik etmek, iş dünyasındaki sorunlara çözüm bulmak, üyelerimizin iş hayatlarını geliştirmelerine yardımcı olmak için çaba gösteren bir sivil toplum kuruluşudur. 8. dönem yönetim kurulu olarak bizler, bu yolculuğa çıkarken temamızı 'aidiyet ve iletişim' olarak belirledik. Üyelerimizin öncelikle birbirlerini çok iyi bir şekilde tandığı ve ardından ticaretlerini birlikte yapabileceği, güçlü bir yapının temelini oluşturuyoruz'' dedi.
SAMGİAD'ın İlk Kadın Konuşmacısı
''Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren yaptığımız etkinliklerle üyelerimiz arasında bağlarımızı güçlendirmeye çalıştık'' diye Başkan Aytekin Demir, ''Düzenlediğimiz organizasyonlarla çok önemli isimleri şehrimize davet edip, sadece üyelerimize özel etkinliklerimiz oldu. SAMGİAD'da ilk kadın konuşmacısı olarak Hülya Mutlu hocamızı davet ettik. Hülya Mutlu hocamızın aramızda olmasından çok mutluluk duyuyoruz'' diye konuştu.
Ardından yazar eğitimci yazar Hülya Mutlu 'Pozitif iletişim ve stres yönetimi' başlığında seminer verdi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum