Eğitime en çok yatırım yapan belediye

Canik'ten eğitime yine büyük destek Bugüne kadar eğitime yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Canik Belediyesi, son olarak İnönü İlkokulu ve Ortaokulu'nun bahçe düzenlemesini yaparak, öğ

Eğitime en çok yatırım yapan belediye
15 Şubat 2015 - 23:48
Canik'ten eğitime yine büyük destek

Bugüne kadar eğitime yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Canik Belediyesi, son olarak İnönü İlkokulu ve Ortaokulu'nun bahçe düzenlemesini yaparak, öğrencilere sağlıklı bir eğitim ortamı sağladı. Başkan Genç, eğitime en çok yatırım yapan belediye olduklarını söyledi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İnönü İlkokulu ve Ortaokulu'nda belediye tarafından yapılan ve tamamlanan çevre düzenlemelerini inceledi. Okul idarecilerinden ve ilgili birim müdürlerinden bilgi alan Başkan Genç, kendisini en çok mutlu eden hizmetin, eğitime yapılan yatırımlar olduğunu söyledi. Başkan Genç, "Geleceğimizi teslim edeceğimiz çocuklarımız için ne yapsak azdır" dedi.

'EĞİTİM İÇİN HER ŞEYİ YAPARIZ'

Daha önce çok amaçlı salon, idareci odası, sınıf ve boya gibi fiziki yatırımlar yaptıkları İnönü İlkokulu ve Ortaokulu'na şimdi de bahçe düzenlemesi, nöbetçi kulübesi, korkuluk, yeşillendirme gibi çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Osman Genç, Okul Müdürü Mustafa Kıran'ın talep ettiği öğretmenler odası düzenlemesi ve dış kapıyı da belediye olarak yapacaklarını belirtti. Belediye olarak eğitime yapılan yatırımların asli görevleri olmamasına rağmen, eğitime en çok yatırım yapan belediye olduklarını işaret eden Genç, gelecek adına yaptıkları hiç bir yatırımdan kaçmadıklarını dile getirdi.

EN ÇOK MUTLU EDEN YATIRIM

Eğitim yuvalarının geleceğin teminatı olduğuna işaret eden Genç, "Hiç bir okulumuzu ayırt etmeden fiziki ve teknolojik olmak üzere 8 milyon liranın üzerinde yatırım yaptık. İnönü İlk ve Ortaokulumuza da daha önce önemli yatırımlar yapmıştık. Şimdi okulumuzun bahçesini parke ile kaplayarak, spor alanları yaptık.  Şimdi ise çevresini yeşillendireceğiz. Çocuklarımızın daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda eğitim alması için korkuluk, nöbet kulübesi gibi fiziki yenilikler yaptık. Beni en çok mutlu eden şey eğitime yaptığımız yatırımlardır. Çünkü geleceğimizi teslim edeceğimiz çocuklarımız için ne yapsak azdır" diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum