EĞİTİMİN GENETİĞİ ANLATILACAK

Şuurlu öğretmenler derneği Öğ-Der Samsun şubesi tanıtım komisyonu başkanı Recep Umut Bayrı başkanlığında 23 Mart çarşamba günü saat 19

EĞİTİMİN GENETİĞİ ANLATILACAK
21 Mart 2016 - 13:01
Şuurlu öğretmenler derneği Öğ-Der Samsun şubesi tanıtım komisyonu başkanı Recep Umut Bayrı başkanlığında 23 Mart çarşamba günü saat 19.30 da Samsun İlkadım müftülüğü konferans salonunda ‘eğitimin genetiği’  adlı bir konferans düzenledi.

[gallery ids="46890,46892,46891"]
ÜNLÜLER KATILACAK
Konferansa, Prof. Dr. Sheıkh Abdul Mabud (Cambrıdge üniversitesi İslami akademi başkanı), Lauren Booth ( İngiliz gazeteci – Yazar. Tony Blaer’in Müslüman olan baldızı ), ve çok sayıda ünlü davetlinin yanı sıra Mehmet Nezir Gül ( Meb. Dinişleri Başkanı ) katılacak.
Şuurlu Öğretmenler Derneği Öğ-Der Samsun Şube Başkanı Erol Çakır ise, Eğitimin genetiğinin bozulduğuna dikkat çekerek, ‘Samsun halkının bu konferansa katılımını bekliyorum’ dedi.
HALKIMIZ DAVETLİDİR
Tanıtım Komisyon Başkanı Recep Umut Bayrı, şuurlu öğretmenin yaradılış gayesini bilen insan olduğunu belirterek, ‘bizler Allah’a ve ahiret gününe inanıyorsak bütün işlerimizi islamca yapmak zorundayız. Bizler inanmayanların bize dayattıkları hiçbir yolu, eğitim anlayışını kabul edemeyiz. İnsanın yaratıldığı fıtrat İslamdır, eğitiminde bu fıtrata uygun olması bir zorunluluktur. Şuurlu öğretmenler derneği Öğ-Der Samsun şubesi olarak bütün eğitim camiasını Samsun’da şuurlu öğretmenler derneği tarafından 2.si düzenlenen eğitimin genetiği adlı konferansımıza tüm halkımızı davet ediyor ve katılımlarını bekliyoruz’ dedi.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum