El ele verip vatanı...

El ele verip vatanı huzursuz yapmak için birleşen hainler her yaptıkları ile aslında kendilerini o uçuruma itmekteler

El ele verip vatanı...
12 Ocak 2016 - 20:27
El ele verip vatanı huzursuz yapmak için birleşen hainler her yaptıkları ile aslında kendilerini o uçuruma itmekteler.
HAİNLERİN, YALANCILARIN İftira ve fitne kolları bu insanlarımızın öz kararlarına yenik düştü baskı politikası artık eskisi gibi tutmamakta. Kendilerini sürekli yenilikçi olarak tanıtan lakin bütün yeniliklerin karşısında duran bu zihniyetlere toplumumuz yavaş yavaş sırtını dönmekte. Çürük ve su alan bir gemi ile mücadele etme savaşında. Valizler dolusu yalanlar ve iftiralarla bu ülkeye girenler bugün yine sinsi bir şekilde ülkemizden ayrılıyorlar.
Birçoğunun maskesi yavaş yavaş düşmekte. Dün muhafazakâr olarak kendini tanıtanlar bu gün hainlerle işbirliği içinde! Dün kendini bölge halkına adamış görüntüsü verenler bugün bütün değerlerine ve canlarına zarar vermekte. Onlar her devirde haindi! Ne zaman refah yolunda ilerlesek ne zaman büyük bir atak yapsak hemen saklandıkları gizlendikleri hatta görev yerlerinden kafalarını kaldırıyorlar. Tüm çirkinliklerini sergiliyorlar! İnsanları huzursuz yapma operasyonu. İnsanları bölme operasyonu. Fitne tohumları ekme tüm hızıyla devam ediyor!
Devletin bütçesi ile devletin huzur ve güvenini bozmaya çalışanlar suçlarını çekiyorlar. Kendilerinin olmayanları zorla elde etmeye çalışanlar büyük bir hüsrana uğramakta. Kararlı duruş hem kendilerini hem de uzantılarını endişe ve korku içinde bıraktı. PKK terörü genişletme ve yeni sahalara yayma planının önüne geçildi. Birçok kritik bölgede yapılan yüksek güvenlik çirkin oyunlarının planlarının birçoğunu bozdu. Dün hizmet yapacağız sözü verenler bugün sokaklara, evlerin altlarına hendekler kazıp bombalar yerleştirmiş, barikatlar kurulmuş ve bunları hizmet diye bütçeden yürütmüşler. Dün hizmet sözü verenler bugün bölge halkına büyük bir dehşet yaşatmakta.
Birçok açı kayıplarımız olsa da birçok bölge huzura kavuşturulmakta ve her gecen gün terör örgütünün birçok kaynağı, mühimmatı ele geçirilmekte. Öldürülenlerin sayısı kat kat artmakta. Dağlar temizlenince yerleşim alanlarında bölge halkını tehdit ederek evlere sığınanlar ve saklananlar deliklerinden çıkarılıp etkisiz hale getirilmekte. Ele geçirilen mühimmatlar arkalarında büyük bir desteğin olduğunu ele vermekte. Bölgede kurdukları tuzaklar, bombalar her ne kadar ilerleyişi yavaşlatsa da bölgede huzursuzluklar ve çatışmalardan etkilenenler bölgeyi terk etmek zorunda kalmış.
PKK’nın siyasi kanadının kullandığı çirkin ifadeler huzursuz ve terör tehdit sözleri kendilerine zarar verme dışında bir fayda sağlanamadı. Birçok muhtar, belediye başkanı ve siyasi hakkında hukuki işlemler hızla sürdürülmekte. Birçoğu adalet karşısında hesap vermekte.
Topladığı yardımlarla teröre destek veren ve memleketin tekerine çomak sokan FETÖ’nun bütün çirkinlikleri ortaya çıktı. İnsanlarımızın hayırseverliğine büyük bir kara leke olarak oturdu. Zekât konusunda insanların hassasiyetini etkileyecek bazı hadis ve bazı iyilik ve yardımla ilgili kaynakları kendilerine araç edinip insanların dini inançlarını sömürüp illegal işlerinde kullandılar. Dershanelerden ve diğer eğitim kurumlarından edindiği gelirlerle memleketin altını oydular. İhtiyaç sahiplerinden daha çok kendi himayelerine alabilecek kukla görevi yapacak insanlara bazı imkânlar sağlayıp onları önemli noktalarda kullandılar.  Aldıkları yardımların birçok kısmını rüşvet verip birçok meselelerini sorunlarını çözdüler. TV kanalları ve Medya kuruluşlarında yıllarca yayınladıkları tamimiyle bir algı operasyonuydu. Görünürde iyi insan, memlekete hayırlı olmak! Lakin maskelerinin altından memleketi ele geçirmek uzun yıllar bunun çirkin planlarını yaptılar. HAİN, hangi kurum hangi kuruluşta olursa olsun haindir. Beyinlerini yıkattıkları çaresizliklerinden faydalandıkları insanları çirkin planlarına ortak ettiler. İyilik, güzellik, hayır ve başarı naraları atıp hainlerle gizli gizli antlaşmalar yaptılar. Kurdukları çirkin planları gün yüzüne çıkınca da yavaş yavaş kaçtılar, sonrasında artçıları devam etti. Hayırseverlerde toplanılan tüm zekât ve hayırlar gizli yollarla Gülen’e aktarıldı.
Bunca olan hainlik sonrasında kendi medya kuruluşları PKK’nın medya kuruluşları ve kendilerini aydınlar diye tanıtan yönetim karşıtları tüm azim ve gayretleri ile Gülen ve grubunu aklama mücadelesinde. Çeşitli yalan yanlış kaynaklarla karayı aklama operasyonu çeşitli propagandalar. Rusya uçağının düşürülmesinde haklı olan davamızda ülkeyi haksız duruma düşürme mücadelesinde olanlar da bu medya kuruluşu terörden zarar gören bölgeleri devlet yaptı diye suçlama mücadelesindeler. Masum insanları cahil toplumları tarihlerdir kandırıp kendi çirkin emellerinde kullanmıştır. Bu yeni olmuyor asırlardır var. İnsanların beyinlerini yıkayıp çirkin emellerinde kullananlar geçmişe bakarsalar sonuca ulaşamayacaklarını anlarlar. Para için, mevki için, düşmanlık için kendi öz yurtlarını hainlere satanlar sayısız… Lakin ne mutlu ne huzurlu olabilmişler. Hala Ortadoğu’da kullanılan çirkin oyunlara alet olmuş insanların sonlarını görüyoruz! Dağlarda ellerine silahlar verilmiş vatana kurşun sıkanların sonlarını görüyoruz!  Ya bir canlı bomba olmuşlar yahut uzak bir yerlerde vurulmuş cesetleri çürümekte! Köleleştirdikleri insanları hain planlarında kullananları ve onların sonlarını görüyoruz!
O insanları kullananlarında maskeleri yavaş yavaş düşürülüyor. PKK köşeye sıkışmış kuduz gibi artık kendilerine ve etrafına zarar vermekte. Acı sonlarını hepimiz izliyoruz. Ortadoğu’da çirkin planlarla mezhep çatışmalarını haince yürütenler büyük bir yıkım büyük bir kıyım ve büyük bir açlık yarattılar.
HAİNLER PLANLARINI SİNSİ SİNSİ YÜRÜTMEKTE…
ZAMAN VE MEKÂN ÖNEMLİ DEĞİL’
YETER Kİ SİZLER ONLARIN ALETİ OLMAYIN.
ÇÜNKÜ KULLANDIKLARI İNSANLARIN YAŞAMLARI DA SONLARI DA HAZİN…

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum