ELEKTRİK TELLERİ TEHLİKE SAÇIYOR!

İnşaat Üstünden Geçen Elektrik Telleri Korkutuyor Bafra İlçesinin Dededağı Mahallesinde Ramazan Erdoğan’a ait inşaatın üstünden geçen elektrik telleri korkutuyor

ELEKTRİK TELLERİ TEHLİKE SAÇIYOR!
25 Haziran 2015 - 15:41

İnşaat Üstünden Geçen Elektrik Telleri Korkutuyor


Bafra İlçesinin Dededağı Mahallesinde Ramazan Erdoğan’a ait inşaatın üstünden geçen elektrik telleri korkutuyor.

Dededağı Mahallesinde Ramazan Erdoğan’a ait inşaatın üstünden geçen elektrik telleri inşaat sahibinin korkulu rüyası haline geldi. Elektriğe çarpılmaktan korktuklarını söyleyerek Ramazan Erdoğan bir an önce gerekenin yapmasını istedi.

Bafra ilçesinin Dededağı Mahallesinde Ramazan Erdoğan’a ait binanın üstünden geçen elektrik hattı inşaat sahibi kadar çevre halkı ve inşaat çalışanlarını tedirgin ediyor.

Elektrik tellerinden şikâyetçi olan Ramazan Erdoğan, “Gerekli izini ve ruhsatı almamıza rağmen inşaatın üstünden geçen elektrik telleri inşaatı durma noktasına getirdi.3 aydır, gerekli yerlere konu hakkında defalarca yazı yazdık ama bir türlü konu hakkında sonuç alamadık. Samsun’da bulunan YEDAŞ’a resmi yazıyla konuyu bildirdik. Buna rağmen dalga geçer gibi cevap veriyorlar. Peki, ne olacak? Ailemle birlikte bu konuda perişan olduk. İnşaatın üstünden geçen tellerin kaldırılmasını rica ediyoruz” dedi.

NAMIK AZGIN

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum