Eli Kanlı Hainler!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle kınama mesajı yayımladı

Eli Kanlı Hainler!
18 Şubat 2016 - 18:41
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Ankara'da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle kınama mesajı yayımladı.
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, mesajında şu ifadelere yer verdi, ''Ankara'da meydana gelen, birlik ve beraberliğimize yönelik eli kanlı hainlerce gerçekleştirilen alçakça saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu hain saldırıda şehit olan askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağolsun.
Ülkemizin ve milletimizin birliğini, dirliğini ve huzurunu bozmak isteyenleri kınıyorum. Nereden beslenirse beslensin, bugüne kadar olduğu gibi terörle mücadelemiz aynı kararlılıkta devam edecektir. Terör asla amacına ulaşamayacak. Ülkemiz teröre karşı meşru müdafaa hakkını, her zaman, her yerde ve her durumda kullanacak ve saldırıların üstesinden gelecektir. Terörün ülkenin istikrarını bozmasına fırsat vermeyeceğiz. Bir kez daha Ankara’daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum"
Karaaslan, Diyarbakır merkez Sur ilçesi kırsalında askeri araca düzenlenen bombalı saldırıda 1'i astsubay 6 askerin şehit edilmesi olayını da büyük bir üzüntüyle öğrendiklerini belirterek, ''6 askerimizin şehit olmasından dolayı derin bir üzüntü yaşıyoruz. Şehitlerimize rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum'' diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum