Elif Coşkun Bilgin Başvurusunu Yaptı

Elif Coşkun Bilgin 1 Kasım Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı

Elif Coşkun Bilgin Başvurusunu Yaptı
02 Eylül 2015 - 20:14
Elif Coşkun Bilgin 1 Kasım Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

7 Haziran seçimleri ve daha sonrasında oluşan tablo hepimizin malumudur. Seçim sonuçlarına göre; Tek partili bir iktidar oluşmamış ve mevcut partilerle bir araya gelerek koalisyon hükümeti de kurulamamıştır.  İçinde bulunduğumuz bu tablo ülkemizin AK Parti iktidarına ne kadar ihtiyaç duyduğunun net bir göstergesi olmuştur.  Esnafından, üreticisine, sanayicisinden, çiftçisine kadar herkes tek başına 12 yıl boyunca ülkemizi istikrar ve güven ortamı içerisinde yöneten AK Parti iktidarını özlemle arar olmuştur.

Şüphesiz ki; 7 Haziran seçimlerinde halkımız bizlere bir mesaj vermek istemiştir. Bu mesajın özünü ve içeriğini anlamaktayız. Seçimden sonra geçen kısa süre içerisinde partimizin her bir mensubu bu sonuçlar üzerine düşünerek üzerine düşen sonuçları çıkartmıştır. AK parti ailesi olarak halkımız için en iyisini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Tek başına bir iktidarın hükümete gelememesini fırsat bilen şer odaklarının nasıl bir anda  ortak bir yerlerden talimat almışçasına harekete geçtiğini hep birlikte görüyoruz. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz, kişisel menfaatleri bir kenara bırakarak milli menfaatlerimize en çok odaklanmamız gereken dönemlerden birini yaşıyoruz.

Değerli Basın Mensupları;

İçinde bulunduğumuz tablo elimizi taşın altına daha fazla koymamız gereken bir durumdur. Tek başına yeniden iktidara gelebilmemiz şu kısa süre içerindeki gayretlerimize bağlı olacaktır. Ben Samsun’da yaşayan, Samsun’u ve Samsunluları çok iyi tanıyan birisiyim.  Bu şehrin ihtiyaçlarını ve sorunlarını çok iyi biliyorum. Bu halkı temsil etme noktasında yeterli olduğumu düşünüyorum. AK Partimizin ilimizdeki oy oranına müspet yönde önemli bir katkı yapabileceğime inanıyorum. Türkiye’nin 2023, 2071 hedeflerinden sapmadan yoluna devam etmesi ve sürekli gelişimini devam ettirmesi için sorumluluk alarak AK Parti Aday Adaylığımı açıklıyorum..

Yeniden tek başına iktidar, yeniden istikrar…

İlimize, Ülkemize, Milletimize hayırlı olmasını dilerim.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum