ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ

Samsunda “gitmediğim yer, sıkmadığım el kalmayacak” düsturuyla yola çıkan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun milletvekili adayı Suat Ortahisar, bugün de doğup büyüdüğü Canik ilçesinde hal

ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ
14 Ekim 2015 - 18:53
Samsunda “gitmediğim yer, sıkmadığım el kalmayacak” düsturuyla yola çıkan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun milletvekili adayı Suat Ortahisar, bugün de doğup büyüdüğü Canik ilçesinde halk buluştu.

Gittiği her yerde halkın yoğun ilgisine maruz kalan, özellikle en genç milletvekili adayı olması sebebiyle gençlere örnek gösterilen Suat Ortahisar memleketi Canik’te de yoğun ilgi ile karşılandı.

Canik’te kurulan halk pazarını gezen Suat Ortahisar, pazarcıların sorunlarını dinleyip notlar aldı. Pazar esnafıyla konuşan Ortahisar, “ Şimdiye Kadar AKP 3 dönem tek başına 1 dönemde seçim hükümeti ile iktidar oldu.  Sizlerde bunlara destek verdiniz. 2002 yılından bu yana ekonominin güllük gülistanlık olduğu yalanını sizlere empoze etmeye çalıştı. Lütfen şöyle bir kıyaslayın.  O gün ki hükümet döneminde, ürünlerinizi ne kadar parayla satıyordunuz, bugün geçen zaman dilimi içerisinde şimdi durumumuz hangi noktaya geldi. Bunların muhakkak bir muhasebesinin yapılması gerekiyor.  Ben sizlerle aynı mahallede doğdum büyüdüm. Yüce RABBİM nasip etti milletvekili adayı oldum. Ben ve diğer adaylarımız Canik halkının sorunlarını biliyoruz. Sizler için çalışmak istiyoruz. İnşallah sizlerde bizleri yalnız bırakmayıp meclise göndereceksiniz” dedi.

Pazar ziyareti sonrası MHP Canik İlçe Teşkilatında kısa bir toplantıya katılan Suat Ortahisar, sonrasında Canik esnaf gezilerine devam etti. Esnaf ziyaretleri sırasında mini bir anket yaptıklarını da dile getiren Ortahisar “girdiğim 10 esnaftan 6’si oyunu MHP’ye vereceğini söylüyor. Geri kalan 4 oyu da diğer partilere bölüşsün artık” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü.

“Biz Samsun’da ve Tüm Türkiye’de milletvekili sayımızı arttırarak Milliyetçi Hareket Partisi olarak tek başına iktidarı hedefliyoruz. Tek başımıza iktidar olamasak bile Türkiye’nin gelecek yıllarını şekillendirme adına 4 maddemiz saklı kalmak koşuluyla, güçlü bir hükümet kurulması noktasında, dün olduğu gibi bugünde elimizi taşın altına koymağa hazırız” dedi

Kendi içlerinden birinin aday olmasına sevinen Canik halkı, Suat Ortahisar’ı dualarla uğurladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum