EMELLERİNE ASLA ULAŞAMAYACAKLARDIR

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, "Ankara ve  Diyarbakır'da gerçekleşen terör saldırılarını lanetledi

EMELLERİNE ASLA ULAŞAMAYACAKLARDIR
19 Şubat 2016 - 20:01
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, "Ankara ve  Diyarbakır'da gerçekleşen terör saldırılarını lanetledi. Türkiye Cumhuriyeti'nin ve tüm vatandaşların, bu hain saldırıyla ulaşılmak istenen hedefin karşısında kararlılıkla duracağına inanıyorum ve emellerine asla ulaşamayacaklardır" dedi.
Diyarbakır'da 6 askerin şehit olduğu terör saldırısını kınadığını belirten Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, ”Ülkemize karşı açık veya gizli düşmanlık besleyenlerin hep birlikte harekete geçtiği bu zorlu süreçte,  Ankara'da ve Diyarbakır’da aziz milletimize ve kahraman Mehmetçiklerimize karşı yapılan hain saldırıları lanetliyorum. Rabbim bu milletin birliğine, dirliğine ve kardeşliğine kast edenleri 'Kahhar' ismiyle kahretsin. Bu hain saldırılarla kardeşliğimizi, birliğimizi beraberliğimizi bozamayacaklar. Menfur terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, aziz milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum "dedi.
BİRLİKTELİĞİMİZİ BOZACAK UNSURLARDAN SAKINMALARIDIR
Toplumun birlik ve beraberliğine yapılan her saldırının terör olduğunu belirten Başkan Edis," İç ve özellikle dış mihrakların millet üzerinde zalim ve despotça oynadığı oyunlar ve çizdiği senaryoların milletin ferasetiyle bertaraf olacağını ifade emek istiyorum. Aziz milletimizden istirhamımız, böylesi kirli kumpaslara meydan vermemek ve tek devlet, tek millet, tek bayrak ve tek vatan doğrultusunda birlikteliğimizi bozacak unsurlardan sakınmalarıdır. Ankara’nın merkezinde gerçekleşen terör saldırısının, tüm detaylarıyla aydınlatılması konusunda, kurumların üstlerine düşen görevi titizlikle yerine getireceklerine inanıyoruz. Terör örgütünün hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerimize, vatandaşlarımıza ve ülkemize yönelik terör eylemleri gerçekleştirenleri, terörü destekleyenleri, terör üzerinden siyaset yapanları kınıyor ve lanetliyorum "diye konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum