EMNİYET MÜDÜRÜ YAVUZ VE GENÇ'TEN SAMSUNSPOR'A ZİYARET

Nuri Asan Tesislerinde gerçekleşen ziyarette İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunspor Yönetim Kurulu  Başkanı  İsmail Uyanık, ikinci Başkan Tahsin Raci Kosif,

EMNİYET MÜDÜRÜ YAVUZ VE GENÇ'TEN SAMSUNSPOR'A ZİYARET
05 Eylül 2018 - 11:02
Nuri Asan Tesislerinde gerçekleşen ziyarette İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunspor Yönetim Kurulu  Başkanı  İsmail Uyanık, ikinci Başkan Tahsin Raci Kosif, Başkan Yardımcımız Emin Kar ve Yönetim Kurulu Üyemiz Haluk Tan ile görüştü.
ŞUT ÇALIŞMASI YAPTILAR
Samsunspor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Gümüşhanespor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Taner Taşkın yönetiminde yapılan idman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Ardından 5’e 2 çalışması yapan kırmızı beyazlı siyahlılar yarım sahada çift kale maçla idmanı tamamladı. İdmanı Başkan İsmail Uyanık, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Yönetim Kurulu Üyeleri de izledi. İdman sonrası takım oyuncuları Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in getirdiği tatlıyı yerken, teknik direktör Taner Taşkın’da 5.5 yaşındaki oğlu Emir Taha ile saha içerisinde top oynadı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum