Engelleri birlikte aşıyoruz

Samsun’daki görme ve işitme engelliler spor kulüplerinin sporcu ve yöneticileriyle bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan

Engelleri birlikte aşıyoruz
18 Ekim 2015 - 17:31
Samsun’daki görme ve işitme engelliler spor kulüplerinin sporcu ve yöneticileriyle bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Engelleri birlikte aşıyoruz” mesajı verdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, düzenlenen kahvaltı programında Samsun’daki işitme ve görme engelliler spor kulüplerinin yöneticileri ve sporcularıyla bir araya geldi.

Atakum Kültür ve Eğlence Merkezinde gerçekleştirilen kahvaltı programında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, AK Parti Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, “AK Parti iktidarıyla birlikte, ülkemizdeki engelliler hak ettikleri sosyal imkânlara sahip oldu. Engelliler eskiden evlerine hapsolmuş, sosyal hayattan uzak yaşamak zorunda bırakılıyordu. AK Parti’nin engelli vatandaşlarımıza yönelik politikalarıyla bu durum sona erdi. Engellilerin sosyal hayat içerisinde hak ettikleri yaşamı elde etmeleri için önemli çalışmalar yapıldı. Ben de bir engelli kardeşiyim. Engellilerin yaşadığı zorlukları yaşayarak öğrendim. Bu anlamda sizlerin sesi, temsilcisi olacağım. Spor, kültür, eğitim ve sağlık başta olmak üzere, sizler için daha iyisi adına mücadele eden bir partinin mensubu olarak çıtayı daha da yükseltmek hedefimizdir” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ise konuşmasında engellilerin hayatını kolaylaştıracak her türlü çalışmanın içerisinde olduğunu ifade ederek, “Rutin belediyecilik çalışmalarımızda ve hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizde, engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmayı öncelik olarak belirliyoruz. Göreve geldiğim günden bugüne kadar bu doğrultuda çalıştım, çalışmaya da devam edeceğim. Atakum İlçesinde engelleri, engellilerimizle birlikte aşıyoruz. Kulüp yöneticilerimize, sporcularımıza da buradan bir kez daha dile getiriyorum ki, sizler için yapabileceğimiz ne varsa, imkânlarımız el verdiği ölçüde yapıyoruz, yapacağız” şeklinde konuştu.

Engelli kulüplerinin yöneticilerinin yanı sıra buluşmaya AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin’in yanı sıra çok sayıda engelli ailesi katıldı.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum