ENGELLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN...

CHP Samsun İl Başkanı Av

ENGELLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN...
02 Aralık 2016 - 18:13
7-bos-kalip-haberCHP Samsun İl Başkanı Av. Tufan Akcagöz, Dünya Engelliler günü nedeniyle yayınladığı mesajında;
3 Aralık Dünya Engelliler günü. Bu günün, bizim coğrafyamızda ayrı bir önemi var. Engelli olmak, bir tercih değildir. Engelli bir vatandaşımızın, tıpkı diğer insanlar gibi yaşamaya, hayatını devam ettirmeye hakkı vardır. Devlet, bunu sağlamak için gerekli tedbirleri almak zorundadır. Belediyeler, engelli vatandaşlarımızın hayatlarını rahat sürdürebilmeleri için gerekli düzenlemeleri yapmak zorundadır. İşte tam bu noktada diyebiliriz ki, engelliler için bizim ülkemizde yaşamak zordur. Çünkü dünya ile mukayese ettiğimizde, engelli yaşam standartlarının iyileştirilmesi konusunda oldukça geride olduğumuz görülmektedir. Devletten beklediğimiz, Anayasal sorumluluğunu yerine getirmesidir.
Bu imkânsızlıklar içinde, gerek spor dalında, gerekse başka alanlarda, engelini hiçe sayarak ve aşarak, memleketinin sesini duyurmak için çaba gösteren vatandaşlarımızın bu çabası, takdire şayandır. Samsun'a madalya getiren engelli sporcularımızı hassaten kutluyorum. Onlar büyük iş başardılar. Destek verildiğinde daha büyük işler başaracaklarını kamuoyuna gösterdiler.
3 Aralık Dünya Engelliler günü, engelliler açısından daha rahat bir yaşamın yollarının açıldığı günlere milad olsun. Tüm engelli hemşehrilerimizin bu gününü kutlar, Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman kendilerinin yanında olduğumuzu ve onların yaşamlarını kolaylaştıracak bütün çalışmalarda var olduğumuzu bu vesile ile belirtmek isterim.
şokhaber.net

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum