ENGELLİLER PLATFORMUNDAN ŞAHİN'İ ZİYARET

Bafra Engelliler Platformu, 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeni ile Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti

ENGELLİLER PLATFORMUNDAN ŞAHİN'İ ZİYARET
04 Aralık 2015 - 09:36
Bafra Engelliler Platformu, 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü nedeni ile Belediye Başkanı Zihni Şahin’i makamında ziyaret etti.

[gallery ids="39740,39741,39742"]
Dernek yöneticilerini makamında ağırlayan Bafra Belediye Başkan Şahin, ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek kendilerine teşekkürlerini iletti.
İşitme Engelliler Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği, Türkiye Omurilik Derneği Şubesi, Ortopedik Özürlüler Derneği, Bafra Zihinsel Yetersiz Çocuklar Yetiştirme ve Koruma Derneği ve Bafra Görme Engelliler Derneği yetkilileri ve temsilcileri Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret ederek etkinliklere sağladığı katkı ve engellilere verdiği destek nedeni ile teşekkür ettiler.
BİLİNÇLENDİRİCİ ÇALIŞMALAR YAPMALIYIZ
Başkan Şahin daha önce engelliler için yayınladığı mesaja değinerek şunları söyledi; “Dünya Özürlüler Günü nedeni ile yayımladığım mesajımda da belirttiğim gibi engellilerimize yönelik toplumumuzun bilinçlenmesi, farkındalıklarımızın artması çok önemli. Bu anlamda birçok yenilik ve düzenlemeler yapıldı. Ancak daha iyisi nasıl olur düşüncesi ile hareket edilerek engellilerimizin yaşam koşullarının daha iyi olması için bu düzenlemelere yenisi ekleniyor. Daha önce de belirttiğim gibi sadece siz engelli kardeşlerimizi değil ailelerinizi ve biz engelli adaylarını yakından ilgilendiren bu konuda büyük hassasiyet göstererek toplumumuzu bilinçlendirici çalışmalar yapmalıyız. Bu anlamda bir kez daha gününüzü kutluyor, sizlerin de davetiyenizde belirttiğiniz gibi nasıl tohum toprağa emanet ediliyorsa siz engelli kardeşlerimizin de topluma emanet olduğunu ifade ederek gününüzü kutluyor; sağlık, afiyet içerisinde bir yaşam boyu mutluluklar diliyorum.”
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum