Erbay ailesinin acı günü

Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay'ın eşi Serpil Erbay, hayatını kaybetti

Erbay ailesinin acı günü
19 Aralık 2015 - 17:19
Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay'ın eşi Serpil Erbay, hayatını kaybetti. Merhume Serpil Erbay gözyaşları arasında toprağa verildi.

[gallery ids="40726,40727,40728"]
Geçirdiği rahatsızlık sonucu bir süredir tedavi gören Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay'ın eşi Serpil Erbay hayatını kaybetti. Merhume Serpil Erbay’ın naşi  Belediyeevleri Mahallesi'ndeki evinden alınarak Mevlana Camii'ne getirildi ve burada  ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hasköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Yoğun ilginin olduğu cenaze törenine katılan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay ve yakınlarına başsağlığı diledi.
YALNIZ BIRAKMADILAR
Erbay ailesini bu acılı günlerinde Samsun protokolü ve yakınları da yalnız bırakmadı. Cenazeye Başkan Genç'in yanısıra AK Parti Milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, AK Parti Samsun eski Milletvekili Fatih Öztürk, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar  AK Parti Canik İçe Başkanı Ercan Eler, Canik Belediyesi çalışanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile Erbay ailesinin yakınları ve dostları katıldı.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum