ERHAN HOCA DURUMU KURTARDI...

ERHAN HOCA DURUMU KURTARDI

31 Ağustos 2014 - 01:33
ERHAN HOCA DURUMU KURTARDI...

Giresunspor maçı ile yeni sezona merhaba dedik.
Passolig Kart’ın vurduğu tribünler nedeni ile maç tatsız tutsuz başladı.
19 Mayıs Stadyumunda coşkulu tribünlere oynamaya alışkın olan Samsunspor boş tribünlerin etkisinden midir bilinmez maça sıkıntılı başladı.
Daha maçın ilk dakikası içinde rakibine net bir gol pozisyonu verdi. Neyse ki Furkan maça iyi başladı ve rakibine gol fırsatı vermedi.
Maçın ilk yarısında ben Samsunspor takımını tanıyamadım. Yeni kurulmuş bir takım olsa bu kadar dağınıklığı kabul edebilirim ama iskeletini koruyan bir takımın bu kadar isteksiz ve dağınık maça başlaması beni üzdü.
Koşmayan, üst üste üç pas yapamayan, sürekli uzun toplar ile gol arayan, rakibin oynamasına izin veren bir Samsunspor vardı sahada. Kalede Furkan başarılı olmasa yıllar önce yaşadığımız 4-0’ lık  Giresunspor faciasını tekrar yaşayabilirdik.
Devre arası soyunma odasında Erhan hocanın takım ile konuşması ve ikinci yarıya başlarken yaptığı oyuncu değişikliğinden olumlu sonuç alındı. İkinci yarıda daha diri, pas yapan, golü düşünen bir Samsunspor vardı sahada.
Elindeki kadroya göre Erhan Altın’ın ilk on bir ve oyuncu değişikliklerindeki tercihleri doğruydu.
Daha önceki yazımda belirtmiştim. Samsunspor’un on numara bir orta saha ve bir golcü oyuncu transfer etmesi gerekir.
Bu gün görev alan gençlerimiz Doğan, Alperen ve Hasan vasatın üzerine çıkamadılar. Alperen ve Hasan ilk kez resmi bir maçta taraftarın karşısına çıktılar. İlerleyen haftalarda daha verimli olacaklarını düşünüyorum.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Erhan hoca golcü bir oyuncu transfer edileceğini belirtti. Temennimiz iyi bir golcü olmasıdır.
Sezonun ilk maçları zor olur ama bizim için biraz fazla sıkıntılı geçti.  Önümüzde deplasman da oynanacak Alanyaspor maçı ve on beş gün süremiz var.
Sakat oyuncuların iyileşmesi ve yapılacak olan yeni transferler ile daha güçlü bir Samsunspor izleyeceğimizi umuyorum.
Başka bir konuda Passolig kart uygulaması.
Passolig Kart ile VIP-A tribününe giren taraftarlarımıza koltuk numarasını belirten bir belge verilmediği için sorun yaşandığı, hatta tartışmaların olduğu bilgisi aldım. Henüz sistem oturmamış olduğu gözleniyor. Daha çok sıkıntı çıkmadan çözülmesi dileğiyle;
Hoşçakalın…

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum