ERKAN AVCI ÇARŞAMBA'DA GÖVDE GÖSTERİSİ‏ YAPTI

MHP Samsun İl Başkan Adayı Erkan Avcı, seçim çalışmaları kapsamında dün akşam Çarşamba ilçesini ziyaret ederek ilçe yöneticileri ve il delegeleriyle bir araya geldi

ERKAN AVCI ÇARŞAMBA'DA GÖVDE GÖSTERİSİ‏ YAPTI
13 Şubat 2015 - 16:35
MHP Samsun İl Başkan Adayı Erkan Avcı, seçim çalışmaları kapsamında dün akşam Çarşamba ilçesini ziyaret ederek ilçe yöneticileri ve il delegeleriyle bir araya geldi. Samimi bir havada geçen toplantıya, MHP Çarşamba İlçe Başkan Adayı Süleyman Akdemir, TÜRKAV Çarşamba Şube Başkanı Bekir Özçelik’in yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

BU TOPRAKLARIN ÇOCUĞUYUM

Çarşamba’nın memleketi olduğunun altını çizen Avcı; “Doğduğum, anamı-babamı emanet ettiğim, acılarıma ve mutluluklarıma tanıklık eden bu topraklarda sizlerle buluşmaktan büyük heyecan duyuyorum. Memleketimden bir kez daha güç aldım, moral buldum. Teveccühünüze ve desteğinize layık olmaya çalışacağıma söz veriyorum.  Ayrıca; bu müstesna organizasyonu düzenleyen Çarşamba Ilçe Başkanımız Sayın Süleyman Akdemir Bey'e, Kıymetli İlçe Yöneticilerimize, toplantıya iştirak ederek coşkumuza ortak olan il delegelerimize, TÜRKAV Çarşamba Şube Başkanımız Bekir Özçelik Bey'e ve tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

ÇARŞAMBAYI YOK SAYANLARI UNUTMADIM

Parti içi kutuplaşmadan en çok zarar gören ilçelerden birisinin de Çarşamba olduğunu ifade eden Avcı; “Ben hâlen Çarşamba’da ikâmet ediyorum. Evimi biliyorsunuz, beni ve ailemi tanıyorsunuz. Ben de Çarşamba’yı ve parti içindeki kutuplaşmanın bu ilçeye verdiği zararı biliyorum. Kendi gemisini yüzdürmek için Çarşambalıyı yok sayan anlayışı unutmadım. Cenab-ı Allah nasip ederse, bu zihniyete son vereceğiz. Hiçbir ülküdaşımızı “şucu-bucu” şeklinde yaftalamayacağız. Kutuplaştıran değil, kucaklaştıran bir siyaset dilini parti içinde hakim kılacağız. Parti içi huzuru tesis etmek için yoğun mesai harcayacağız.” diye konuştu.

POLEMİKLERLE DEĞİL PROJELERLE YÖNETECEĞİZ

Mutfakta çalışan güçlü bir ekipleri olduğunu belirten Avcı; “Samsun’da MHP’yi ileriye taşıyacak projelerimiz hazır. Bu projeler arasında yer alan Siyaset ve İletişim Okulu’nu da ilk kez burada ilân etmek istiyorum. İnşallah, bu okul vasıtasıyla daha etkili propaganda faaliyetleri yürüten, seçmenle iletişimi güçlü, güncel politikalara hâkim bir teşkilat yapısını Samsun’da inşa edeceğiz. Kısacası bu şehri polemiklerle değil, projelerle yöneteceğiz.” sözleri ile konuşmasını noktaladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum