ERZURUMLU ADAY ADAYI

1952 Amasya Suluova doğumlu olan Prof

ERZURUMLU ADAY ADAYI
07 Mayıs 2018 - 21:31
1952 Amasya Suluova doğumlu olan Prof. Dr. Kenan Erzurumlu İYİ Parti’den Samsun Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu tamamladı.
Evli ve 2 çocuk sahibi Prof. Dr. Kenan Erzurumlu 1968 yılında Merzifon Lisesinden mezun olduktan sonra 1974’de İstanbul Tıp Fakültesi Üniversitesinden mezun oldu. Sırasıyla 1974’de Tıp Doktoru, 1981’de Genel Cerrahi Uzmanı, 1991’de Genel Cerrahi Doçenti, 1996’da Genel Cerrahi Profesörü unvanı aldı.
Prof. Dr. Kenan Erzurumlu çok sayıda hastane ve üniversite de görev yaptıktan sonra OMÜ, Tıp Fak. Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanlığı görevini sürdürdü. Siyaset içerikli düşüncelerini her fırsatta köşe yazılarına döken Prof. Dr. Kenan Erzurumlu erken seçim açıklanmasının ardından görevinden istifa ederek İYİ Parti’den Samsun Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.
İL BAŞKANLIĞI’NI ZİYARET ETTİ
Aday adaylığı başvurularını tamamlayan Erzurumlu İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek İl Başkanı Ömer Süslü’nün desteğini yanına aldı.
Samsun İYİ Parti İl Başkanlığına yapmış olduğu ziyarette İYİ Parti rozetini takan Başkan Ömer Süslü, “Böyle vatan millet kaygısı taşıyarak İYİ Parti’den başvuru yapan Aday Adaylarımıza teşekkür ediyorum. Böyle Erzurumlu gibi ismi değerli birçok aday adaylarımız var. Eski siyasi çalışmalarımızda birilerini bize aday ol diye söylerken bugün daha yedi aylık bir parti olmamıza rağmen bu kadar değerli ismin İYİ Parti’ye gelerek ben aday adayıyım diyerek söylemesi ve ziyaret etmesi bizleri gururlandırıyor. Aday adaylarımızın her biri bizler için kıymetli ve bu yolda onlara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum