Ev ev dolaşarak AK Parti'ye destek istiyor

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Kasım Genel Seçimi öncesi ev ev dolaşarak, AK Parti'ye destek istiyor

Ev ev dolaşarak AK Parti'ye destek istiyor
11 Ekim 2015 - 18:55
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 1 Kasım Genel Seçimi öncesi ev ev dolaşarak, AK Parti'ye destek istiyor. Ankara’da yaşanan terör eylemini de değerlendiren Başkan Genç, “Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmak isteyenlere en güzel cevabı yine birlik ve beraberlik içerisinde olarak veriyoruz. Biz Canik’te böyle yapıyoruz. Halkımızla biriz, beraberiz” dedi.

EV EV DOLAŞIYOR

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçede her gün ev toplantılarına katılarak, vatandaşlarla buluşuyor. Günde en az iki ev toplantısına katılan Başkan Genç, gittiği mahallelerde vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşıyor. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Genç, AK Parti'nin icraatlarını ve hedeflerini anlatıyor, vatandaşlardan AK Parti'ye destek istiyor. AK Parti'nin 14 yılda her alanda Türkiye'ye çıta atlattığına işaret eden Başkan Genç, "Türkiye için artık yollar, köprüler, hastaneler sıradan hizmetler oldu. Türkiye artık çok daha büyük düşünüyor, dünya ülkesi olma yolunda ilerliyor" dedi.

BİRİZ, BERABERİZ

Ev toplantılarında Ankara’da yaşanan terör eylemi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Başkan Genç, “Bizi bölmek isteyenlere, ayırmak isteyenlere karşı tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet olacağız. Allah’ın izniyle, tarihte olduğu gibi millet olarak bölgemize, coğrafyamıza barışı, huzuru, kardeşliği hep birlikte hâkim kılacağız. Oynanan oyunları birlik ve beraberlik içerisinde milletçe bozacağız. Türkiye’yi bölmek, parçalamak, kaosa itmek isteyen çevreler asla başarılı olamayacaktır. Lider ülke olma hedefimizi emin adımlarla sürdüreceğiz. Millet olarak oynanan oyunun farkındayız ve bu oyunu mutlaka ama mutlaka bozacağız” dedi.

'HER KESİME HİTAP EDEN PROJELER'

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı AK Parti'nin Seçim Beyannamesi'ne değinen Başkan Genç, "AK Parti, geniş bir vizyonla toplumumuzun tüm kesimine hitap edecek nitelikte bir Seçim Beyannamesi hazırlamıştır. Gençlerimiz, kadınlarımız, çiftçilerimiz, esnafımız, kobilerimiz için, sağlık, eğitim, ticaret, yaşam standardı ve askeri alanlar başta olmak üzere birçok alanda projeler mevcuttur. Ancak daha önemlisi, Göktürk Uydusu, nükleer santraller, 3. köprü, 3. havaalanı, yüksek hızlı tren, yeni hızlı tren hatları gibi ülkemizi 100 yıl ileriye götürecek ve dünyada söz sahibi güçlü bir ülke yapacak büyük projeler mevcuttur. Ayrıca şehrimize de hızlı tren ve 900 yataklı Şehir Hastanesi de, partimizin büyük projeleri arasındadır" diye konuştu.

'HALKIMIZ, TEK BAŞINA İKTİDAR İSTİYOR'

Canik halkının daha önceki seçimlerde AK Parti'ye büyük bir destek verdiğini de dile getiren Başkan Genç, "Canik halkımız her seçimde AK Parti'ye büyük destek vererek bizlere onur yaşatmıştır. İnşallah 1 Kasım'da da ilçemizden yüzde 70'in üzerinde oy oranı bekliyoruz. Tüm Türkiye'de tek başına iktidarın ve güçlü bir hükümetin önemi 7 Haziran'dan sonra daha iyi anlaşılmıştır. AK Parti'nin oylarının önemli ölçüde artması ve yüzde 50'ye yaklaşması güçlü bir hükümet arzusunun en büyük göstergesidir. Halkımız, esnafımız, sanayicimiz bunu istiyor. Mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimizin de beklentisi budur. 1 Kasım'da aziz milletimiz inşallah bir kez daha AK Parti ve tek başına iktidar diyecektir" şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum