FACİADAN KIL PAYI!

Baruthane Mahallesi Anadolu Caddesi üzerinde Ihlamur Cafe’nin hemen altındaki kavşakta, sabah saat 09

FACİADAN KIL PAYI!
07 Nisan 2018 - 13:51
Baruthane Mahallesi Anadolu Caddesi üzerinde Ihlamur Cafe’nin hemen altındaki kavşakta, sabah saat 09.30 civarında kavşağa hızlı girdiği söylenen ticari kamyonet devrildi.
İnşaat malzemesi yüklü kamyonetin davetiye çıkarttığı kazada; Kavşağa kontrolsüz ve çok hızlı girdiğini, kavşaktan dönemeyeceğini fark edince de bu sefer kavşağa ters istikametten girerek kurtaracağım diye araç orta refüj olan göbeğe devrildi.
Görgü tanıkları; Aynı güzergâhtan SAMULAŞ’ın R3 servisi ile R4 ringinin geçmesi faciadan kıl payı kurtulduğunu ifade ettiler. R3 servisi ile ticari kamyonet saniye farkı ile birbirlerini geçtiklerini söyleyen görgü tanıkları faciaya ramak kaldığını, bu kadar hızlı bir şekilde trafiği yoğun olan bir yoldan nasıl böyle hızlı giderler anlamak mümkün değil.
Yetkililerin şehir içerisinde çalışan iş makinaları ve yük kamyonları konusunda daha hassas ve kontrolleri sıklaştırmaları gerekmez mi? İnşaat malzemesi taşıyan bu kamyonlar daha büyük facialar yaşatmaması için yetkililerce önlemlerin artırılması gerekir.
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum