Farklı Bir Karşılaşma Bizi Bekliyor

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve açıklamalarda bulundu.

Farklı Bir Karşılaşma Bizi Bekliyor
16 Ağustos 2024 - 20:46
Teknik Direktör Thomas Reis, "Beşiktaş A.Ş. maçında çok iyi oynadık, ama maalesef gol bulamadık. Artık bu maç geride kaldı. Şimdi Gaziantep Futbol Kulübü A.Ş. ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. İlk maçımızda iyi bir performans sergiledik, ancak ne yazık ki gol atamadık. Şimdi farklı bir karşılaşma bizi bekliyor. Rakibimiz, ilk maçını 10 kişiyle kazanmayı başardı. Bu maçta, Beşiktaş A.Ş. karşısında gösterdiğimiz performansı devam ettirip, en iyi sonucu almak için çalışacağız.
Geçen sezon deplasmanlarda bazı sıkıntılar yaşadık, ama bu yeni bir sezon. Gaziantep’e karşı oynayacağız ve iyi bir rakip karşımızda olacak. Her karşılaşmanın zor geçeceğini biliyoruz; bu yüzden odaklanmamızı kaybetmemeliyiz. Hatalarımızı azaltabilirsek, Gaziantep FK deplasmanından iyi bir sonuçla döneceğimizi düşünüyorum.
Taraftarımızın desteği inanılmazdı, ama bunu sadece bir maça indirgememek gerekiyor. Tüm sezon boyunca onlara ihtiyacımız olacak. Umarım önümüzdeki maçlarda alacağımız puanlarla taraftarımızı mutlu ederiz ve Süper Lig’de kalırız. Maçla ilgili olarak, evet, iyi oynadık ama sonuç istediğimiz gibi olmadı. Oyuncularımızla bu durumu konuştuk ve bu iyi oyunun karşılığını puan ya da puanlarla almamız gerektiğini belirttik.
Genç oyuncu Bedirhan Çetin'in performansı hakkında gelen bir soruya ise Thomas Reis, "Bedirhan maçta iyi bir performans sergiledi. Lubomir Satka biraz yorgundu ve değiştirilmek istediğini belirttiği için Bedirhan’ı oyuna aldık. Genç oyuncularımız her geçen gün, her hafta daha fazla öğreniyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor. Umarım ileride daha iyi performans sergileyip, ilk 11’de başlama fırsatları olur. Genç ve kaliteli oyunculara sahip olmak beni mutlu ediyor" ifadelerini kullandı.

   
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum