Fedakâr, Cefakâr Annelerimiz

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

Fedakâr, Cefakâr Annelerimiz
09 Mayıs 2015 - 18:38
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, “Anneler Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajda şu sözlere yer verdi: "Sevgi ve şefkatle, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde her zaman büyük bir sorumluluk üstlenmiş olan annelerin, aile ve toplum hayatının temel direğidir.

Yeni nesillerin kişilik ve geleceklerinin şekillendirilmesinde de en önemli görev yine annelere düşmektedir.

Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır. Yine tarih boyunca milletine yol gösteren önderlerin, kahramanların yetişmesinde de anneler çok ayrı bir yere sahiptir.

Çünkü Anneler, yarınlarımızı şekillendiren, hayatın her safhasında güven ortamını oluşturan, cennetin bile ayaklarının altına serildiği en aziz, en saygıdeğer varlıklarımızdır.

Dayanışma ve sorumluluk duygusunu, zorluklarla mücadele etme bilincini, şefkati, merhameti, ahlakı ve mutluluğu eğitim-öğretim hayatımızın ilk öğretmenleri olan annelerimizden öğrendik.

Bu duygu ve düşünceler içinde yüreğinde anne özlemi taşıyan biri olarak, sevgili annemin şahsında, hayata gözlerini yummuş tüm anneleri de rahmetle, minnetle yâd ederken, aynı şekilde, yüreğinde evlat acısı taşıyan annelerin; evladını teröre kurban vermiş şehit annelerinin de acısını kendi acımız olarak görüyor, hepsine sabır diliyor, fedakâr, cefakâr annelerimizin, Anneler Gününü kutluyorum."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum