FESHANE DE ALTIN MEŞE PARK RÜZGÂRI

Geleneksel Feshane Samsun Günlerine katılan ve etkinlikte stant açan Altıntaş Yemek Fabrikası ve Altın Meşe Park katılımcılardan büyük rağbet gördü

FESHANE DE ALTIN MEŞE PARK RÜZGÂRI
02 Nisan 2015 - 21:45
Geleneksel Feshane Samsun Günlerine katılan ve etkinlikte stant açan Altıntaş Yemek Fabrikası ve Altın Meşe Park katılımcılardan büyük rağbet gördü.

2-5 Nisan tarihleri arası Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Geleneksel Feshane Samsun Günlerine Altıntaş Yemek Fabrikası ve Altın Meşe Park da katıldı. Geleneksel Samsun günlerine bu iki firma dışında Samsun’dan katılan başka bir kurumsal Samsun firması olmaması ise etkinlikteki en önemli ayrıntı olarak dikkatlerden kaçmadı. Ziyaretçilerin beğenisine sunulan Artukbey Coffee Shop standında ikram edilen Dibek kahvesi konuklardan yine tam not alırken; stantta sunulan 7 çeşit kahve, 3 çeşit çay ve zengin kuruyemiş çeşitleri de damak zevkine güvenenler tarafından büyük övgü ile karşılandı. Mutlaka Samsun’a gelip Altın Meşe Park’ı ziyaret etmek istediklerini söyleyen konuklar, 8. Samsun Tanıtım Günlerinde Samsun’u tanıtan özel kahve kutularına da büyük rağbet gösterdiler. Kutularda Bafra’nın Batık Minaresi, Çarşamba Köprüsü, 19 Mayıs Atatürk Anıtı, Vezirköprü Kanyonu, Vezirköprü Taşhanı’na yer verilmesi ise Samsun’un önemli değerlerini ön plana çıkarmak adına güzel bir detay olarak dikkat çekti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum