FESTİVAL ÇOŞKUSUNA ORTAK OLDULAR

Vali Osman Kaymak, Bafra Belediyesi tarafından Kolay Kapıkaya Tepesi'de düzenlenen Uluslararası Kapıkaya Outdoor Extreme Festivali’ne katıldı

FESTİVAL ÇOŞKUSUNA ORTAK OLDULAR
20 Temmuz 2017 - 21:27
Vali Osman Kaymak, Bafra Belediyesi tarafından Kolay Kapıkaya Tepesi'de düzenlenen Uluslararası Kapıkaya Outdoor Extreme Festivali’ne katıldı.
Bafra Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Kapıkaya Festivali büyük bir heyecanla başladı. Vali Osman Kaymak ve beraberinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte festivale katılarak, yapılacak etkinlikler hakkında bilgi aldı.
Paraşütçülerin atlayışını yakından görmek isteyen Vali Osman Kaymak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz paraşüt atlayışlarını Kapıkaya Tepesi'ne çıkarak izlediler.
Bafra Belediyesi tarafından düzenlenen ve 53 ülkenin davet edildiği, 20-23 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festivalde kano, foto safari, yamaç paraşütü, balık tutma yarışı, Kuş Cenneti, Bafra balıkçı barınağına ziyaret, bölge gezileri ve kamp ateşi etrafında müzik eşliğinde kamp etkinlikleri yapılacak.
Festivale ayrıca, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kd. Alb. Ünsal Ağaoğlu, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
şokhaber.net

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum