FETOCULAR ARTVİN ÜZERİNDEN KAÇIYOR!

Akıncılar Hava Üstüne hiç bir sivilin giremediğini, buna rağmen 15 Temmuz darbe gecesi Akıncılar üssünde olması ilk duyulduğunda herkesi şok eden ancak yakalandıktan sonra sorgusu dahi doğru yapılamay

FETOCULAR ARTVİN ÜZERİNDEN KAÇIYOR!
16 Eylül 2016 - 00:01
7-bos-kalip-haberAkıncılar Hava Üstüne hiç bir sivilin giremediğini, buna rağmen 15 Temmuz darbe gecesi Akıncılar üssünde olması ilk duyulduğunda herkesi şok eden ancak yakalandıktan sonra sorgusu dahi doğru yapılamayan ilk duruşmada Fetö’cu savcı tarafından serbest bırakılan Fetö imamı Adil Öksüz, serbest bırakıldıktan sonra her yerde aranmaya başlandı.
Daha sonra ne hikmetse değerlenen Fetö’cu Adil Öksüz her yerde aranmasına rağmen bulunamadı. Yer yarıldı yerin dibine girdi misali kayboldu. Tüm aramalara karşın hala bulunamadı.
Devletin istihbaratı ne hikmetse bunun izini bulamadı. Fetö terör örgütünün birçok elemanı, önemli isimleri Gürcistan yolunu mesken tutmuşlardı. Bütün bunlara rağmen devletin emniyet güçleri Fetö terör örgütünün de önemli isimlerinden olan Adil Öksüz’ün hedef şaşırtacağını da düşünmeleri gerekir.
Fetö örgütü elebaşlarından olan Fetö imamı Adil Öksüz yeşili seven biri olduğundan Sakarya’da devamlı görev yaptı!...
Bu olayla ilgili Türk filmlerinden bir örnek verecek olursak; Cüneyt Arkın Geyik avı meraklısıdır. Evlendiği hanıma sevdalıdır. Düğün yapılır gerdek gecesi geyik boynuzuyla ormandan ses çıkartılır. Sesi duyan damat Cüneyt Arkın pencereden sese doğru gider gittiği yerde vurulur...
Anlaşılacağı üzere firari terörist Fetö imamı Adil Öksüz de Karadeniz’in yeşiline hayran olduğuna göre Karadeniz Bölgesindeki illerinde neden olmasın? Özellikle de Doğu Karadeniz. Diğer Fetocular gibi o da Artvin üzerinden Gürcistan’a gitmesin?
Amerikan Büyükelçisi neden Artvin bölgesine gezi düzenlesin? Fetö terör örgütü elebaşlarından, Fetö imamı Adil Öksüz’e yataklık yapar mı? Büyükelçi arabası ile onu Gürcistan sınırına kadar getirmesine aracılık yapmasın?
Devletin güvenlik ve istihbaratı bu konuda bir çalışması var mı? Kuş kafesten kaçtıktan sonra eyvah para etmez…
şokhaber.net

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum