FİNAL İSTANBUL'DA YAPILACAK

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, "Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı heyecanı Samsun bölge finallerinin ikincisi bu yıl ilçemizde  yapıldı" dedi

FİNAL İSTANBUL'DA YAPILACAK
25 Mayıs 2016 - 23:31
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, "Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı heyecanı Samsun bölge finallerinin ikincisi bu yıl ilçemizde  yapıldı" dedi.
SAMSUN VE ÇEVRE İLLER KATILDI
Türkiye’de atletizm alanında çocuklara yönelik olarak düzenlenen geniş kapsamlı spor etkinliği “Cheetos Türkiye’nin En Hızlısı“ yarışmasının bölge finalleri elemeleri heyecanı Samsun ve çevre illerin katılımı ile İlçemiz stadyumu atletizm pistinde yapılan yarışlara 2002-2003-2004-2005-2006 Doğumlu Kız ve Erkek sporcuların katıldığını belirten Müdür Aydın, "İlköğretim çağındaki çocukların sporla tanışmasını ve ülkemizi uluslararası düzeyde temsil edecek sporcuların yetişmesini amaçlayan etkinliğinin içinde yarışmayacak olan çocuklar için de eğlence istasyonlarının yer aldı. Parkurda yetişkin eğiticiler, çocuklara eşlik ederek eğlendirdiler. Yarışmalarda dereceye giren sporculara madalya ve çeşitli hediyeler verilerek ödüllendirildiler. İlçe Müdürlüğü olarak  etkinliğe katılan katkıda bulunan emeği geçen herkese teşekkür eder 14 Haziranda İstanbul’da yapılacak olan  büyük final yarışmasına  hak kazanan sporculara başarılar dileriz" diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum