FIRAT ÖZDEMİR'DEN, GENELEKSEL KAHVALTI!

Samsun’un Atakum ilçesinde faaliyet gösteren Fırat Özdemir Anaokulu Müdürü  Hülya Şen, "Grand Deluxe Amisos otelde düzenlemiş olduğumuz  geleneksel sabah kahvaltısında okulun velilerini bir araya geti

FIRAT ÖZDEMİR'DEN, GENELEKSEL KAHVALTI!
07 Aralık 2015 - 17:23
Samsun’un Atakum ilçesinde faaliyet gösteren Fırat Özdemir Anaokulu Müdürü  Hülya Şen, "Grand Deluxe Amisos otelde düzenlemiş olduğumuz  geleneksel sabah kahvaltısında okulun velilerini bir araya getirdik” dedi.
Grand Deluxe Amisos Otelinde düzenlen geleneksel sabah kahvaltısında Fırat Özdemir Anaokulunun velilerini bir araya getirdiklerini belirten okul Müdürü Hülya Şen, "Düzenlemiş olduğumuz sabah kahvaltısında velilerimizle birlikte güzel bir gün geçirdik ve mutluyuz. Biz bir aileyiz" dedi.

[gallery ids="39995,39996,39997"]
VELİLERİMİZİN KAYNAŞMASINI SAĞLADIK
Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ve sene başı tanışma kahvaltısında velilerimizle birlikte olmanın mutluğunu yaşadıklarını  dile getiren Fırat Özdemir Anaokulu Müdürü Hülya Şen,”2015-2016 Eğitim-Öğretim yılının başlaması ile birlikte düzenlemiş olduğumuz ve her yıl geleneksel hale getirdiğimiz sabah kavatlısında okulumuzun velilerini birbiriyle kaynaşmasını sağladık. Bu güzel günümüze katılanlara şahsim ve kurumum adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.   
BAŞKAN ‘NIN DEĞERLİ EŞİDE KATILDI

Fırat Özdemir Anaokulu tarafından düzenlen sabah kahvaltısına Atakum Belediye Başkanı Sayın İshak Taşçı ’nın öğretmen olan değerli eşi Fatma Taşçı hanımefendi’nin  yanı sıra okulun öğretmenleri ile velileri katildi.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum