Futbolcular ile bir araya geldi...

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Tekkeköy Belediyespor kulübü futbolcuları ve yönetimi ile Sevgi Tekkesinde düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi

Futbolcular ile bir araya geldi...
11 Aralık 2015 - 17:27
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Tekkeköy Belediyespor kulübü futbolcuları ve yönetimi ile Sevgi Tekkesinde düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi.
Aynı zamanda Tekkeköy Belediyespor kulübü başkanı da olan Togar çıktığı dört karşılaşmada da üst üstte galibiyet alan takımı ve yönetimi kutlayarak, başarılarının devamını temenni etti.
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘Tekkeköy Belediyespor kulübümüz çıktığı karşılaşmalarda üstün bir performans sergileyerek dört haftadır üst üste galibiyet aldı. Bizde hem takımımız ve kulüp yönetimi ile bir araya gelerek futbolcularımızın motivasyonunu arttırmak için böyle bir yemekli toplantı organize ettik. Çocuklarımızın gençlerimizin özellikle boş vakitlerini sportif faaliyetlerle değerlendirmesini önemsiyoruz. Bu anlamda da ilçemizdeki spor tesislerinin sayısını her geçen gün arttırıyoruz.
Başkan Togar’dan tribünlü futbol sahası müjdesi
Gökçe Karaoğlan mahallemize kazandırmış olduğumuz kapalı halı sahamızın ardından şimdide ilçemize seyirci tribünlü bir futbol sahası kazandırıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız ile yapmış olduğumuz görüşmelerde futbol sahasının yapılması sözünü aldık. Artık Tekkeköy Belediyespor kulübümüz ile ilçemizdeki diğer kulüplerimiz ve futbolcularımız maçlarını ve idmanlarını bu futbol sahasında yapacaklar. Ayrıca tüm futbol karşılaşmalarımız seyircilerimizin tribünde izleyebileceği şekilde olacak. Konuk takımı kendi sahamızda seyircilerimizin desteği ile ağırlayabileceğiz’ dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum