FUTBOLDA ATAMAYANA ATARLAR KURALI İŞLEDİ

Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor’da Teknik Sorumlu Fatih Çardak,” Futbolda atamayana atarlar kuralı işledi yine, artık bahanelere sığına

FUTBOLDA ATAMAYANA ATARLAR KURALI İŞLEDİ
06 Şubat 2018 - 19:45
Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor’da Teknik Sorumlu Fatih Çardak,” Futbolda atamayana atarlar kuralı işledi yine, artık bahanelere sığınacak tarafımız yok” dedi.
OYUNA ORTAK OLAN TARAF BİZDİK
Maç öncesi Turhalspor'un eksiklerini çok iyi tespit etiklerine rağmen istenilen sonuca ulaşamadıklarını hatırlatan temsilcimiz Atakum Belediyespor'un Teknik Sorumlusu Fatih Çardak, ”Savunmada çok ağır olduğu için savunma arkasına atacağımız toplar bize ciddi manada pozisyon üretmemiz de fayda sağlayacaktı. Maçın içerisinde, ilkyarı istediklerimizi çok fazlaca yapma fırsatı bulduk ikinci bölgeden kaptığımız toplarla savunma arkasına attığımız kaliteli toplar kaleciyle karşı karşıya kalmamızı sağladı iki, üç tane net fırsatımız vardı. Bunun dışında kornerden, duran toplardan yakaladığımız ve ürettiğimiz pozisyonlar vardı. İlk yarı net beş tane pozisyonumuz ve içeriye 2-0 gibi bir skorla girme ihtimalimiz vardı. Biliyorsunuz futbol, atamayana atarlar kuralı işledi yine, artık bahanelere sığınacak tarafımız yok, şapkamızı önümüze koymamız gerekiyor bizim. İkinci yarı oynadığımız oyun performans anlamında ilk yarıya göre biraz düşüş vardı. Fakat oyuna ortak olan taraf bizdik. Oyunun üstünlüğü hep bizdeydi. Girdiğimiz bir tane net fırsat vardı ikinci yarı, ilk yarıya oranla. Rakibin maç boyunca kalemize geldiği çok ender pozisyondu. Uzun bir top, orda paylaşım hatasından dolayı gol yedik. Kaliteli takımsak, biz kendimizi kaliteli takım olarak görüyorsak, kalitemize yakışır bir şekilde hareket etmeliyiz" diye konuştu.
KAZANMA SERİSİ YAKALAMAMIZ GEREKİYOR
Yakaladıkları fırsatları gole çeviremediklerinden yakınan Turuncu- Mavi -Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Çardak, “Hiç bir takım bu kadar net fırsatı yakalayamaz, hiç bir takım bu kadar net fırsatı vermez. Biz bugün çalıştığımız yerden çok fazlaca fırsatlar yakaladık, değerlendiremedik rakip 10 kişi kalmasına rağmen bize çok fazla direnç gösterdi, bizde bu direncin üstüne çıkamadık. Çok talihsiz bir maç oynadık, 9 hafta kaldı artık azalıyor. Her geçen gün lehimize işlemeye başladı. Bunu bir an önce atlatıp önümüzde Fatsa maçı var, Fatsa maçına çok iyi bir hazırlık süreci geçirmemiz gerekiyor. Artık bizim kesinlikle iyi oyunun yanına, kesinlikle sonucu ekleyip maç kazanmamız gerekiyor, maç kazanma ve kazanma serisi yakalamamız gerekiyor. Bunun bilincinde hareket ederek oyuncularımızla tekrar oturup detaylı konuşarak tekrar iyi bir değerlendirmesini, iyi bir fizibilitesi yaparak kazanacağımız yolları mutlaka bulup artık bu saatten sonra kazanmanın yollarını aramalıyız ve kazanmalıyız“ dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum