GALİBİYET CAMİAMIZI MEMNUN ETTİ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Ladik  Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, ”Üç hafta aradan sora alına bu güzel galibiyet hem bizi hem de yönetin

GALİBİYET CAMİAMIZI MEMNUN ETTİ
18 Şubat 2019 - 23:42
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden diğer temsilcimiz Ladik  Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, ”Üç hafta aradan sora alına bu güzel galibiyet hem bizi hem de yönetin kurulunu mutlu etti” dedi.
SÜRECİ DÜZELTMEKTE BİZİM GÖREVİMİZDİ
2-1 Kazandıkları maçın sonrasında açıklama yapan Lâdik  Belediyespor’un Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, ”Kendi sahamızda oynayacağımız Altınordu Belediyespor maçı bizim için çok önemli idi çünkü son haftalarda kendimize hiç yakışmayan sonuçlar almıştık ve camiamızı üzmüştük. Onların bu süreçte hak etmediği üzüntülü süreci düzeltmekte bizim görevimizdi. Yeni bir çıkış ve galibiyet serisi başlatmak zorundaydık bu maç bu anlamda çok önem arz ediyordu ve sporcularımız gerekli çabayı özveriyi göstererek galibiyet gelmesini sağladılar onları kutluyorum. Ama bu sadece bizim için sıradan bir galibiyettir” diye konuştu.
1074 ÇANKIRIPOR’UN GÜCÜNÜ BİLİYORUZ
Bu galibiyetin önem kazanabilmesi için bundan sonraki maçlarda ciddi bir galibiyet serisi yakalayacaklarına inandıklarını söyleyen Turcu Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Eyüp Narşap, ”Bununla ilgili gerekli sorumluluğu alıp camiamızı mutlu etmek için çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Gelecek hafta deplasmanda oynayacağımız 1074 Çankırıpor’un gücünü biliyoruz. Gerekli hazırlıklarımızı yapıp deplasmandan galibiyetle gelmeye çalışacağız bu camia mutlu olmayı hak ediyor umarım bütün planlarımız istediğimiz gibi gider ve oradan mutlu olarak geri döneriz bunun için gereken ne varsa yapacağız” şeklinde konuştu.
MAÇ SONRASI FUTBOLCULARIN ZAFER İŞARETİ
Altınordu Belediyespor maçı galibiyeti sonrasında soyunma odasında Lâdik Belediyespor’un  oyucuları büyük bir sevinç yaşarken, Alınan bu güzel galibiyetin devamını getireceklerinin mesajını verdiler.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum