AFYON'DAN SAMSUN'A ÖĞRETMEN GELİN

Güven Matbaası’nda Grafiker Enes Akpınar ile Afyonlu Öğretmen Merve Gülle’ye Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi’nde yapılan muhteşem nikâh törenin ardından mutluluğa yelken açtılar

AFYON'DAN SAMSUN'A ÖĞRETMEN GELİN
03 Eylül 2016 - 13:50
e2Güven Matbaası’nda Grafiker Enes Akpınar ile Afyonlu Öğretmen Merve Gülle’ye Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi’nde yapılan muhteşem nikâh törenin ardından mutluluğa yelken açtılar.
Merhum Serdar Akpınar ve esi evhamımı Meryem Akpınar çiftinin oğulları Güven Matbaası’nda Grafiker Enes Akpınar ve emekli Ali Rıza Gülle ve esi evhamımı Belgin Gülle çiftinin kızları Öğretmen Merve Gülle ile dünya evine girdi.
DÖRTLÜ HİKAH ŞAHİDİ
Güven Matbaası’nda Grafiker Enes Akpınar ile Afyonlu Öğretmen Merve Gülle’nin nikâhlarını İlkadım Belediyesi Evlendirme Memuru Ayhan Onaran kıyarken şahitlilerini ise Ak Parti Samsun milletvekili Fuat Köktaş, Deneyimli Gazeteci ve Haber Gazetesi Köşe dYazarı Osman Kara, İlkadım Belediyesi meclis üyesi Şerif Korkmaz ve emekli Kadir Delikanlı yaptı. Evlilik cüzdanını  gelin Öğretmen Merve Gülle’ye veren Ak Parti Samsun milletvekili Fuat Köktaş çiftlere mutluluklar diledi.
MUTLULUKLARINI PAYLAŞTILAR
Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi’nde yapılan muhteşem nikâh törenine Akpınar ve Gülle ailelerinin yanı sıra Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Onokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi 7- Boş kalıp haberBolüm Sekreteri Tevfik Demir, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, Canik eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, Atakum eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş  ile davetliler katıldı.  Enes Akpınar ve Merve Gülle çifti, ”Bizleri  bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan  tüm davetlilere teşekkür ediyoruz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum