GAZETECİ NAZİF DEMİREL'E TURNUVALI ANMA

Samsun Basının sevilen ismi merhum Gazeteci Nazif Demirel, ölümünün 7

GAZETECİ NAZİF DEMİREL'E TURNUVALI ANMA
07 Aralık 2015 - 17:53
Samsun Basının sevilen ismi merhum Gazeteci Nazif Demirel, ölümünün 7. yılında Gençlik ve Spor Bakanlığının desteklediği, Samsun Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen etkinliklerle anılıyor.
Bilardo tutkunu olan ve şair yönüyle de bilinen merhum Nazif Demirel’i anmak için 8-12 Aralık tarihleri arasında bir dizi etkinlik düzenleniyor. Bu amaçla Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde, Samsun Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Bilardo Federasyonu, merhum Gazeteci Nazif Demirel anısına "Nazif Demirel Kulüplerarası 3 Bant Yükselme Ligi müsabakaları" Samsun’da yapılıyor.

[gallery ids="39975,39976"]
USTALAR SAMSUN’DA BULUŞACAK
Etkinliğe Türkiye’nin çeşitli illerinden 22 Kulüp, 88 sporcuyla katılıyor. 15 milli hakemin görev yapacağı şampiyonada ilk üç sırayı alacak takımlar Türkiye 1. Ligi’ne yükselecekler.
Nazif Demirel’i anmak için hazırlanan programa göre 8 Aralık 2015 Salı günü saat 10.00’da Nazif Demirel Kulüplerarası 3 bant yükselme ligi müsabakaları 19 Mayıs Mah. Gazi Caddesinde Billiards Club’da başlayacak. Aynı günün akşamı saat 20.00’de İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un ev sahipliğinde şampiyonaya katılan tüm yönetici, sporcu ve protokolün iştirakiyle İlkadımdaki Acem Tekkesinde bir tanıtım kokteyli verilecek.
ŞEHİTLER İÇİN MEVLÜT
9 Aralık 2015 Çarşamba günü sabah saat 10.00’da gazeteci arkadaşları, ailesi ve yakınları Kıranköy Mezarlığındaki Nazif Demirel’in mezarını ziyaret edecekler. Aynı gün müsabakası olmayan sporcu ve yöneticilere Samsun’un tanıtımı yapılacak, Bandırma Vapuru gezilecek. Akşam saat 17.30’da merhum Nazif Demirel ve rahmete ermiş gazeteci ve tüm şehitler için 56’lardaki Esenevler Camisinde mevlit okutulacak. Etkinlikler Samsun Gazeteciler Cemiyetinde devam edecek.
TAŞÇI ve TOK AĞIRLAYACAK
Etkinlikler 10.11.2015 Perşembe günü de devam edecek, müsabakalar sürerken saat 13.00’te müsabakası olmayan sporcu ve yöneticilerle panoramik Samsun gezisi, Müze ziyaretleri yapılacak. Katılımcılar 11.11.2015 Cuma akşamı Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın konuğu olacaklar. Akşam yemeği saat 20.00’de Yalı Kafe’de yenilecek. Nazif Demirel’i anma etkinlikleri 12.11.2015 Cumartesi günü saat 14.00’de yapılacak Final Müsabakasının ardından aynı yerde yapılacak ödül töreniyle sona erecek.
BAKAN KILIÇ DA PROGRAMDA
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın da katılmasının beklendiği etkinliklerin son gününde müsabakalarda dereceye girip 1. lige yükselen takımlara Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından kupaları takdim edilecek. "Nazif Demirel Kulüplerarası 3 Bant Yükselme Ligi müsabakaları"na iştirak edenlere de Samsun Gazeteciler Cemiyeti tarafından katılım belgesi verilecek. Türkiye 1. Ligine yükselmeye hak kazananlar YEPAŞ tarafından da ödüllendirilecek.
HABER MERKEZİ

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum