GAZETECİLERDEN DEMİR'E GEÇMİŞ OLSUN

Spor Yazarları Derneği Samsun Temsilcisi Avni Demir trafik kazası geçirdi

GAZETECİLERDEN DEMİR'E GEÇMİŞ OLSUN
31 Temmuz 2016 - 02:08
2 3Spor Yazarları Derneği Samsun Temsilcisi Avni Demir trafik kazası geçirdi. Gazeteci Avni Demir Antalya dönüşü Çorum Alaca mevkiinde geçirdiği trafik kazası sonucu Çorum Hitit Üniversitesi hastanesinde kaldırıldı.
Araçta kız kardeşi ve kız kardeşinin eşi de vardı. Avni Demir’in kaburgalarında kırıklar, kız kardeşinde ise belirli yerlerinde kırıklar ve eniştesi de beyin kanaması nedeniyle yoğun bakımda tedavi altına alındı.
1Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı ve başkan yardımcısı Resul Akçayla birlikte, şokhaber.net internet sitesi kurucusu, Genel Yayın Yönetmeni ve köşe yazarı Nedim Aydın, Samsun 55 adlı spor programın sunucusu Atilla Cebeciyle birlikte Haber Gazetesi köşe yazarı Ender Gür Demir’i ziyaret için Çorum’a gittiler.
Gazeteciler Avni Demir’in sağlık durumu ile ilgili olarak yetkililerden bilgi aldılar. Samsun Gazeteciler cemiyeti başkanı Yazıcı; Avni Demir’i iyi gördüklerini, beklediklerinden daha iyi olduğunu söyleyerek yakında aramızda olacağını, kendisini çabuk toparlayacağını ifade etti.

https://youtu.be/DjAf7llRzl4

şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum