GAZETECİLERİNDEN SARICAOĞLU'NA ZİYARET!

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu Samsunlu gazeteciler makamında ziyaret etti

GAZETECİLERİNDEN SARICAOĞLU'NA ZİYARET!
10 Aralık 2015 - 18:53
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu Samsunlu gazeteciler makamında ziyaret etti.
İlçede yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi almak amacıyla Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret eden Samsun gazeteciler sohbet ettikten sonra Kavak Belediyesi'nin otobüsü ile ilçede yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi sahibi oldular.
KAVAK'IN HER ALANI ŞANTİYE GİBİ
Çalışmaların hızlı bir şekilde ilerlediğini gören Samsunlu gazeteciler şaşkınlığını gizleyemedi. İlçenin adeta şantiye alanına çevrilmiş olduğunu vurgulayan gazeteciler bu kadar kısa bir sürede bu kadar büyük iş başaran Başkan Sarıcaoğlu'nu tebrik ettiler. Ziyarete Kavak Sanayici İş Adamı (KASİEM) Dernek Başkanı Murat Başaran, Kavaklılar Dernek Başkanı Ersin Ege, Samsun Kültür Sanat Derneği Başkanı Uğur Dede, Samsun Gazetecilerinden Şakir Demirci, İsmail Başaran, Avni Demir, Osman Kara, Emin Kırbıyık, Recep Söylemez, Samsunlu Fehmi, Fırat Cenk ve Kavaklılar Dernek Başkanı yardımcısı Ebru Akal geldi.
YAPILAN TUR İLE BUNU DAHA İYİ GÖRDÜNÜZ
Düzenlenen tur gezisinde Samsunlu gazetecilere Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Sizin gibi  değerli gazetecilerimizin yapmış olduğu ziyaret beni çok mutlu etti. İlçemizdeki birçok çalışma sizlerin sayesinde duyuruluyor. Düzenlemiş olduğumuz tur ile bunu daha iyi gördünüz. Amacım ilçemize daha fazla ne yapabilirim daha iyi ne yapabilirim. Siz değerli arkadaşlarımızın ziyaretlerinin daha sık  olmasını arzu ediyor kapımın her zaman sizlere açık olduğunu bilmenizi istiyorum" dedi.
ÇAKALLI HAN'DA AKŞAM YEMEĞİNE GEÇTİLER
Ardından Kavak Belediyesini ziyarete gelen gazeteciler, Samsun Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk ve Hüseyin Yıldırım ile birlikte Çakallı Han'da akşam yemeğine gittiler.
Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum