Geleceğimiz Emin Ellerde...

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nde yer alan etüt merkezi öğrencileri ve aileleri ile iftar yaptı

Geleceğimiz Emin Ellerde...
26 Haziran 2016 - 17:17
1Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nde yer alan etüt merkezi öğrencileri ve aileleri ile iftar yaptı.  Milletvekili Hasan Basri Kurt’un da katıldığı iftarda, çocuklar Başkan Genç’e yoğun ilgi gösterdi.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nde bulunan Kariyer Gelişim Merkezi (KARGEM) ile Canik Akıl Küpü ve Etüt Merkezi (CAKEM)'ndeki öğrenciler ile ailelerini iftar yemeğinde ağırladı. 8 binden fazla kişinin eğitim aldığı kampüs içerisinde verilen iftar yemeğine Başkan Genç'in yanı sıra AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt da katıldı. İftar öncesi yemek dağıtan ve masaları tek tek gezerek öğrenci velileriyle sohbet eden Genç, iftarını da yüzlerce kişi ile birlikte açtı.
2RAMAZAN'IN RUHUNU GELECEĞE AKTARIYORUZ'
Öğrencilerin ilgisiyle karşılaşan Başkan Genç, “Dershanelerin dönüşümüne örnek olan etüt merkezlerimiz çocuklarımıza verdiği aile ortamındaki eğitimle yavrularımızın ikinci evi oldu. Etüt merkezlerinde yalnızca eğitim değil, dostluğu ve paylaşımı, milli ve manevi değerleri de öğretiyoruz. Çocuklarımızı bu kampüse gönderdikleri için ailelerimize teşekkür ediyorum. Anne babalar olarak çocuklarımıza Ramazan'ın manevi atmosferini yaşatmalıyız ve bu manevi değerlerimizi gelecek kuşaklara aktarmalıyız" dedi.
SOSYAL PAYLAŞIM ORTAMI
Ramazan'ın ruhunu gelecek kuşaklara aktarabilmek için çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Genç, "Ramazan ayı kardeşlik, dostluk ve paylaşım ayıdır. Komşuluk ilişkilerini güçlendiren iftar sofraları, aynı mahallede oturup, birbirini tanımayan insanları biraraya getiriyor. İftar sofralarında kardeşlik bağlarını güçlendirerek, sosyal paylaşım ortamı oluşturmak istiyoruz. Ramazan ayında Türkü, Suriyelisi, Iraklısı, Afganlısı her kesimden insanımızı aynı sofranın etrafında buluşturuyoruz. İnşallah bu etkinlikler sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile olur" diye konuştu.
DÜNYA’NIN BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACI VAR
AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt da yaptığı konuşmasında dünyanın ramazan ayı içerisindeki sükûnete ve birlikteliğe ihtiyacı olduğunu belirterek “Dünyada güçlünün zayıfı ezmeyi bir hak olarak gördüğü bir dönemi yaşıyoruz. İşte tam da burada bugün iftarımızı açtığımız bu tesislerde donanımlı olarak yetişen gençlerimiz Dünya’da ve Türkiye’de mazlumun hakkını savunan birer bireyler olacak. Büyük hizmetler gerçekleştirecekler” dedi.
ÇOCUKLARDAN GENÇ’E YOĞUN İLGİ
İftar yemeğinde Başkan Osman Genç ve Milletvekili Kurt’a çocukların ilgisi oldukça yoğun oldu. Çocuklarla yakından ilgilenen Genç, onlarla bol bol fotoğraf çekindi. Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Merkezi’ndeki iftar yemeğine AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Kültür ve Sosyal İşler Birimi Müdürü Hamza Aygün, etüt merkezi öğrencileri ve aileleri katıldı.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum