"Geleceğin Gelişen Kadınları Eğitim Programı" Başlıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi kadınların sosyal, kültürel ve iş hayatında daha fazla yer edinmesine yönelik katkılarını sürdürmeye devam ediyor.

"Geleceğin Gelişen Kadınları Eğitim Programı" Başlıyor
25 Eylül 2024 - 19:12
Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Laboratuvarı Derneği iş birliğiyle düzenlenen "Geleceğin Gelişen Kadınları Eğitim Programı" için başvurular başladı.
Kadınların kariyer yolculuklarına katkı sağlamak amacıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Laboratuvarı Derneği iş birliği ile düzenlenen Geleceğin Gelişen Kadınları Eğitim Programı’nın başvuruları başladı.
18-25 yaş arası üniversite öğrencisi veya yeni mezun genç kadınların başvurabileceği program için başvurular 5 Ekim 2024 tarihine kadar devam edecek. 4 eğitim modülünün yer aldığı program, katılımcıların çeşitli alanlarda donanımlarını artırmayı ve iş yaşamına daha etkili bir şekilde atılmalarını sağlamayı amaçlıyor. Bu kapsamda; Kendini Tanıma ve Kişisel Gelişim Modülü 13 Ekim Pazar, İş Dünyası ve Profesyonel Etik Modülü 27 Ekim Pazar, Sektör Spesifik Bilgiler ve Beceriler Modülü 2 Kasım Cumartesi, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadın Liderlik Modülü ise 23 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Eğitimlerin tamamı Amisos Aile ve Yaşam Merkezinde olacak.
Geleceğin Gelişen Kadınları Eğitim Programı’na başvurmak isteyenler 5 Ekim 2024 tarihine kadar başvuruda bulunabilecekler. Detaylı bilgi edinmek isteyenler [email protected] adresinden bilgi alabilecek. Samsun Büyükşehir Belediyesi bu programla katılımcılara güncel iş dünyasının gerektirdiği bilgi, beceri ve deneyimi kazandırarak onların kişisel ve profesyonel gelişimlerini desteklemeyi hedefliyor.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum