GELEN GİDENİ ARATMAMALI…

GELEN GİDENİ ARATMAMALI… Valimiz Hüseyin Aksoy, şimdilerde Diyarbakır’daki yeni görevinin hazırlıklarına başlamıştır

18 Eylül 2014 - 18:12
GELEN GİDENİ ARATMAMALI…

Valimiz Hüseyin Aksoy, şimdilerde Diyarbakır’daki yeni görevinin hazırlıklarına başlamıştır.
Her halde önümüzdeki 10-15 gün içinde yeni valimiz İbrahim Şahin gelecek ve Sayın Hüseyin Aksoy’u uğurlayacağız.
Sayın vali Aksoy, dün atama haberinden sonra valilik makamında Samsun’lu Basın mensuplarıyla bir hasbıhal toplantısı düzenledi.
Aksoy, çözüm süreci içerisinde belirli hassasiyetlerin olduğu bir dönemde Diyarbakır’a atanmış olmanın kendilerinin sorumluluğunu daha da üst noktalara taşıdığını belirterek, “Bu noktada bize olan güveni boşa çıkartmadan elimizden geldiğince üstün gayretle çalışmaya devam edeceğiz” demişti arkadaşlara..
Kendisine başarılar diliyoruz.
Eminim ki; orada da başarılı olacaktır.
ZOR GÜNLERİ ATLATTIK
Sayın vali Aksoy, Samsun’a atandıktan sonraki günlerinden de bahsetti.   Özetle şunları söyledi :
“Ben Samsun Valiliği dönemine atandığım zaman burada bir siyasi kişilikli kişi (Ahmet Türk) adliye önünde yumruklanmış, akabinde 2 tane polisimiz şehit edilmişti. Samsun’a geldiğimde böyle bir psikolojik ortam vardı. Bu ortam noktasından biz Samsun’un terörle anılan yüzünü bir tarafa bıraktık ve Samsun’u turizmi ile kültürü ile ve diğer boyutları ile konuşulan ve konuşulması gereken bir noktaya taşıma gayreti içerisinde olduk. Sonrasında Samsun tarihinin yaşamadığı sel felaketini yaşadık. Samsun tarihinde görülmemiş bir seldi. 15 vatandaşımız yaşamını yitirdi. Bunun yaralarının sarılması ve selin tahribatının ortadan kaldırılması için gece-gündüz çalıştık. Yine o tarihlerde 13 günde 6 şehidimiz oldu. Üst üste zor ve üzücü günlerimizde oldu. Bu ve buna benzer birçok sıkıntılı süreci de biz Samsun’da belirli olumsuzlukları yaşamadan atlattık”
xxx
ŞİMDİ YENİ VALİYİ BEKLİYORUZ...
 Samsun valiliğine atanan İbrahim Şahin de bereket yabancımız değilmiş.
Kendisi komşu vilayet Amasya’dan…
İlk Kaymakamlığını da Kavak’ta yapmış…
Yani, Samsun’u biliyor diyebiliriz.
Yeni valimiz İbrahim Şahin’den beklentilerimiz çok.
Samsun gibi önemli bir kentte mevcut iktidarın siyasi kimliğine bürünmeden, olabildiğince yansız hizmetler beklemek bir Samsun’lu olarak hakkımız olsa gerek..
Yani Sayın Şahin, şimdiler-de uğurlamaya hazırlandığımız Sayın Aksoy’u aratmamalı...
Yarın öbür gün Sayın Şahin’i de Samsun’dan uğurlarken, onu da hizmetleriyle ve ardında bıraktığı eserleri ile analım istiyoruz....

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum