GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ YAPILDI

[gallery ids="50018"] Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent ŞENER," Müdürlüğümüz  tarafından organize edilen ve ilçemizde geleneksel hale getirdiğimiz çocuk oyunları şenliğini bu yıl

GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ YAPILDI
07 Mayıs 2016 - 21:58
[gallery ids="50018"]

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent ŞENER," Müdürlüğümüz  tarafından organize edilen ve ilçemizde geleneksel hale getirdiğimiz çocuk oyunları şenliğini bu yılda 15 okuldan toplam 296 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirdik "dedi.
ÇOCUKLARIMIZ GELENEKSEL OYUNLARIMIZI DOYASIYA OYNANDI
Koordinatörlüğünü Uzman Cansu Keskin Karaaslan’ın yaptığını belirten Müdür Şener, “Oldukça eğlenceli ve bir o kadar da çekişmeli geçen oyunlarda yağ satarım bal satarım, ip atlama, kiremit devirme, mendil kapmaca, yakar top gibi geleneksel oyunlarımız oynandı. Yarışmaların ardından palyaçolarla balon katlama ve yüz boyama etkinliğine katılan çocuklar keyifli saatler geçirdi. Şenliğe katılan tüm öğrencilerimize Müdürlüğümüz tarafından tişört ve şapka hediye edildi" diye konuştu.


[gallery ids="50019,50017,50016"]


GELENEKSEL OYUNLARIMIZI ÖĞRETMEK BİZİM GÖREVİMİZDİR
Katılımdan memnun olduklarını ve bu tip organizasyonlarla çocuklarımızın bir araya getirilmesine vesile olduk ve de çok eğlenceli bir gün geçirmelerini sağladıklarını söyleyen Müdür Şener," Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza geleneksel oyunlarımızı öğretmek bizim için bir görevdir. Geleneksel çocuk oyunları şenliğine katılım sağlayan okul, öğretmen ve öğrencilere, bizlere her konuda destek olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayı Güven Özyurt’a, Alaçam Kaymakamımız Sayın Oğuz Alp Çağlar’a, Alaçam Belediye Başkanımız Sayın Hadi Uyar’a, teşekkür ediyorum "dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum