GEMİ KOMUTANLARI BAŞKAN YILMAZ'I ZİYARET ETTİ

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun Limanı’na demir atan TCG İMBAT gemisi mürettebatı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret etti

GEMİ KOMUTANLARI BAŞKAN YILMAZ'I ZİYARET ETTİ
19 Mayıs 2016 - 12:40
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun Limanı’na demir atan TCG İMBAT gemisi mürettebatı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
Samsun Limanı’na demir atan ve 3 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak olan TCG İmbat Hücum Bot Gemisi’nin kaptanı Deniz Binbaşı Ercan Keskin ve Başçarkçı Deniz Yüzbaşı İrfan Uygul, Başkan Yılmaz ile bir süre sohbet etti.
SAMSUN’U 19 MAYIS’IN 100’ÜNCÜ YILINA HAZIRLAMAK İÇİN BİRÇOK PROJEMİZ VAR
19 Mayıs tarihinin Samsun için öneminin büyük olduğunu her fırsatta hatırlatan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Samsun’umuzun ve yurdumuzun dönüm noktası olan 19 Mayıs 1919’un 97. Yıl dönümü Samsun’da çeşitli tören ve etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında Samsun Limanımıza demir atan TCG İMBAT gemisini tüm vatandaşlarımızın ziyaret etmesini dilerim. 19 Mayıs şehri olarak anılan Samsun’u 19 Mayıs’ın 100’üncü yılına hazırlamak için birçok projemiz var. Bunlardan en önemlisi de Panorama 1919 Müzesi. Bu müzemizde 19 Mayıs 1919 tarihini ve Kurtuluş Mücadelesi’ni ziyaretçilerine anlatmaya çalışacağız” dedi.
Başkan Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, komutanlar ilgi ve alakaları için Başkan Yılmaz’a teşekkür etti.
Köksal  ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum