Genç, 1. Lig'de mücadele eden Samsun Canik Bayan Basketbol Takımımızla ilçemiz sporda da uluslararasıdır dedi.

Canik sporda da uluslararası Türkiye Kadınlar basketbol 1

Genç, 1. Lig'de mücadele eden Samsun Canik Bayan Basketbol Takımımızla ilçemiz sporda da uluslararasıdır dedi.
13 Ekim 2014 - 21:47
Canik sporda da uluslararası

Türkiye Kadınlar basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Samsun Canik Bayan Basketbol Takımı yeni sezon öncesi yemekte bir araya gelerek stres attı. Başkan Genç, "Bir şehrin ulusal ve uluslararası olma şartlarından birisi de spordur. 1. Lig'de mücadele eden Samsun Canik Bayan Basketbol Takımımızla ilçemiz sporda da uluslararasıdır" dedi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Samsun Canik Bayan Basketbol Takımı, bir restoranda verilen yemekte biraraya gelerek stres attı. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Kulüp Başkanı Ercan Bayrak, Kulüp Yöneticileri, Antrenör Ekin Baş ve oyuncuların katıldığı yemekte bayan basketbolcuların moralli oluşu ve birbirleriyle şakalaşmaları dikkat çekti. Başkan Genç, "Samsun'un 1. Lig'de oynayan tek takımı Samsun Canik Bayan Basketbol Takımıdır. Bir şehrin ulusal ve uluslararası olma şartlarından birisi de spordaki başarısıdır. Canik, 1. Lig'de mücadele eden, ulusal ve uluslararası takımlarla oynayan Bayan Basketbol Takımı ile uluslararası bir ilçedir" dedi.

DİĞER BELEDİYELERE ÖRNEK OLDU

Canik Belediyesi'nin her alanda iddialı olduğuna işaret eden Başkan Genç, "Yaptığımız yatırımlarla ve gerçekleştirdiğimiz ilklerle her zaman öncü bir belediye olduk. Bunun yanında ulusal ve uluslararası yatırımlarla Canik artık sınırlarını aşan bir ilçedir. Elbette sınırlarını aşan bir ilçenin spor takımı da uluslararası nitelikte olmalıdır. 3 yıldır sadece ilçemizi değil, şehrimizi 1. Lig'de başarıyla temsil eden Samsun Canik Bayan Basketbol Takımımız da ilçemizin uluslararası çizgisini daha da ileriye taşımasının yanında, diğer belediyelere de sportif açıdan örnek ve model olmuştur" diye konuştu.

CANİK SPORDA MARKA

Canik'te spor altyapısına önem verdiklerini belirten Başkan Genç, "Başta Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi olmak üzere sahip olduğumuz spor merkezleri sayesinde sokaklardan kurtulan gençlerimiz bir çok ulusal ve uluslararası sportif başarıya imza atmıştır. Canik artık sporda bir markadır. Dolayısıyla sporu çok önemsiyoruz. Sizlerden isteğimiz bu sezon da Canik ve Samsun'a yakışır bir şekilde mücadele etmeniz ve iddialı olmanız. Sizlere güveniyorum ve yeni sezonda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

SPORU DESTEKLEYEN BAŞKAN

Takımın şuan hazırlıklarını Canik Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezinde yürüttüğünü ifade eden Kulüp Başkanı Ercan Bayrak da, şunları söyledi: "Sporu destekleyen bir Belediye Başkanına sahip olduğumuz için şanslıyız. Başkanımız bizlerden hiç bir zaman desteğini esirmedi. Onun için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Özellikle bayan basketboluna ayrı bir önem veriyoruz. Çünkü sizler başarılarınızla genç kızlarımıza, çocuklarımıza model oluyorsunuz. Kadınlarımızın, genç kızlarımızın neler başarabildiklerini görmemiz açısından bu başarılar çok önemli."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum